Πανιώνιος: Επίσημα παρελθόν ο Λάκι Τζόουνς

Κάτια Πετροπούλου
Πανιώνιος: Επίσημα παρελθόν ο Λάκι Τζόουνς

bet365

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Λάικ Τζόουνς, ο οποίος θα συνεχίσει στην Μπαϊρόιτ, τονίζοντας ότι ο παίκτης τήρησε την αρχική συμφωνία με τους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά:

«H KAE Πανιώνιος ενημερώνει ότι η γερμανική Bayreuth κάλυψε το buy out, το οποίο υπήρχε στο συμβόλαιο του Lucky Jones και ως εκ τούτου ο Αμερικανός παίκτης αποχωρεί από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ για να συνεχίσει την καριέρα του στην bundesliga.

H ομάδα μας, θέλοντας να είναι ξεκάθαρη προς όλες τις κατευθύνσεις επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής.

Στην αρχική συμφωνία και κατ’ επέκταση το συμβόλαιο που υπογράφτηκε με τον αθλητή Lucky Jones υπήρχε όρος “buy out” για ομάδα του εξωτερικού, κατόπιν επιθυμίας του 26χρονου Forwrad.

Ο παίκτης τήρησε όλες τις παραμέτρους της αρχικής μας συμφωνίας, αφίχθη την προβλεπόμενη μέρα στην Ελλάδα και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην χώρα μας κι ενώ είχε ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Λίβανου, παρουσιάστηκε η Bayreuth, η οποία του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας, ενημερώνοντας – παράλληλα – πως σκοπεύει να καλύψει το ποσό του buy out που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του παίκτη.

Η πλευρά του Lucky Jones μας ενημέρωσε ότι αποδέχεται την πρόταση της Bayreuth και καθώς σήμερα (10/9) καλύφθηκε το ποσό του προβλεπόμενου buy out, ο παίκτης πλέον αποχωρεί από την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ο προπονητής της ομάδας μας σε συνεργασία με την διοίκηση έχουν ήδη βρει και υπογράψει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Lucky Jones, ενώ παράλληλα γίνονται περαιτέρω προσπάθειες, ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα