Φιλικά με Ολυμπιακό ο Ηρακλής

Gazzetta team
Φιλικά με Ολυμπιακό ο Ηρακλής
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία της και ετοιμάζεται για το Μέτσοβο, όπου και θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες σε δύο φιλικά.

Με την έλευση και του Τέντι Οκερεαφόρ ο Γιάννης Καστρίτης έχει ένα ακόμη «εργαλείο» στα χέρια του, ενώ περιμένει να δει δείγματα ετοιμότητας στο μεθαυριανό πρώτο, προπονητικού χαρακτήρα (κ.θ.), τεστ στο Κολέγιο Ανατόλια, με την ομώνυμη ομάδα, που πήρε φέτος την άνοδο για την Α2 Κατηγορία και έχει δημιουργήσει ήδη ένα αξιόμαχο σύνολο.

Την Τρίτη (27/08), ο Ηρακλής θα προπονηθεί το πρωί και το απόγευμα στο «Ιβανώφειο», με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει βάρη και τακτική.

Ο Βρετανός γκαρντ θα μπει σε πιο δυνατό επίπεδο προπόνησης, καθώς σήμερα (26/08) ήταν η ημέρα προσαρμογής του, ενώ οι παίκτες υποβλήθηκαν το πρωί ανά ομάδες σε εξειδικευμένες δοκιμασίες πρόληψης τραυματισμών από τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Σπύρο Μυλωνά και σε καρδιολογικές εξετάσεις στο Εργαστήριο Αθλητιατρικής του ΑΠΘ.

Την Παρασκευή ο Ηρακλής θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο για τριήμερο προετοιμασίας, που θα περιλαμβάνει και δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό (30/08 και 01/09).

Δείτε στιγμιότυπα από την σημερινή προπόνηση

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα