Μιλόσεβιτς: «Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις στον Άρη»

Μιλόσεβιτς: «Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις στον Άρη»

Gazzetta team
Μιλόσεβιτς: «Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις στον Άρη»

bet365

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε στην προπόνηση του Άρη και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμφωνία του με τους «κίτρινους».

Ο Βόσνιος φόργουορντ είχε την πρώτη γνωριμία του με τον Σούλη Μαρκόπουλου αλλά και με τους νέους συμπαίκτες του. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ (www.arisbc.gr) δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή τη συνεργασία. «Ήταν τελικά το πεπρωμένο μου να έρθω στον ΑΡΗ. Είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση για μένα, να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα για τον ΑΡΗ και να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά».

Στάθηκε μάλιστα στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη. «Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις εναντίον του ΑΡΗ, σε αυτό το γήπεδο, γιατί μόλις μια φορά στα πέντε χρόνια που παίζω στην Ελλάδα, έφυγα νικητής από την έδρα του και τις υπόλοιπες αποχώρησα με σκυμμένο κεφάλι. Γνωρίζω πόσο μεγάλο πλεονέκτημα είναι να αγωνίζεσαι μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο και να τον έχεις με το πλευρό σου και όχι απέναντί σου. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα για τον πρώτο επίσημο αγώνα και να ζήσω αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι οπαδοί του».

Ο Βόσνιος στάθηκε και στον στόχο του Άρη. «Μιλήσαμε αρκετές φορές στο τηλέφωνο με τον κόουτς και μου εξήγησε κάποια πράγματα. Έχουμε περίπου έναν μήνα μπροστά μας, ώστε να προετοιμαστούμε για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών μας. Περιμένουμε να συμπληρωθεί το ρόστερ και να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε έναν όσο πιο δυνατό ΑΡΗ. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως συνέβη και πέρυσι. Χρόνο με το χρόνο το επίπεδο ανεβαίνει, διότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και δεν είναι εύκολο να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε και κατέληξε. «Είμαι έμπειρος, αλλά δεν μου αρέσουν τα λόγια, ούτε να μιλάω για τον εαυτό μου. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα