Πανιώνιος: Διαψεύδει ο όμιλος Παυλίδη για εμπλοκή του στην ΚΑΕ

Gazzetta team
Πανιώνιος: Διαψεύδει ο όμιλος Παυλίδη για εμπλοκή του στην ΚΑΕ

bet365

Το όνομα του Χριστόφορου Παυλίδη ενεπλάκη σε σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την ΚΑΕ Πανιώνιος και την μετακόμιση της ομάδας στη Δράμα.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έκανε συζητήσεις με επιχειρηματία από την Δράμα τον τελευταίο καιρό, ώστε να αναλάβει την ΚΑΕ Πανιώνιος, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος μέσω επίσημης τοποθέτησης, όσο και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο επιχειρηματίας που έκανε τις διαπραγματεύσεις με τον μεγαλομέτοχο των «κυανέρυθρων» φέρεται να είναι ο Χριστόφορος Παυλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Παυλίδη.

Η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της, ωστόσο, διέψευσε τα όποια σενάρια, μετά και τις πολλές αντιδράσεις.

«Η διοίκηση του ομίλου "ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ" διαψεύδει τα δημοσιεύματα με βάση τα οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χριστόφορος Παυλίδης, εμπλέκεται σε σενάρια συγχώνευσης της ομάδας του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης με ομάδα της Δράμας.

Τα σχετικά δημοσιεύματα βρίθουν αναληθειών και υποβαθμίζουν την εμπορική φήμη του ομίλου επιχειρήσεων, η δε επίκληση του ονόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι όλως καταχρηστική.

Ο όμιλος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην επενδυτική του στρατηγική, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητικό χώρο.

Ως εκ τούτου δεν υπήρξε ποτέ καμία προσέγγιση παραγόντων του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης. Παρακαλούμε να παύσουν άμεσα οι ανεύθυνες διαδόσεις και ο δυσφημιστικός δημόσιος διάλογος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σεβόμαστε το χώρο του αθλητισμού και θεωρούμε ανάρμοστη πρακτική τον ερεθισμό της κοινή γνώμης με ψευδείς ειδήσεις.

Με εκτίμηση, Όμιλος "ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ"».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα