Συνάντηση Ζουρνατσίδη-Φλεβαράκη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Συνάντηση Ζουρνατσίδη-Φλεβαράκη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Συνάντηση Ζουρνατσίδη-Φλεβαράκη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης είναι ο ένας εκ των δύο προπονητών που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε σήμερα (13/8) συνάντηση μαζί του.

Η βασική επιλογή του ΠΑΟΚ ήταν η συνεργασία με ξένο προπονητή, από τη στιγμή όμως που δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, Γιούρι Ζντοβτς, η λύση από την ελληνική αγορά είναι η μοναδική που απέμεινε. Υπό αυτές τις συνθήκες, σήμερα (13/8) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατσίδη, με τον Κώστα Φλεβαράκη στο PAOK SPORTS ARENA όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.

Η τελική απόφαση θα γίνει μετά από μία ακόμη συνάντηση με υποψήφιο προπονητή και αναλόγως θα ληφθεί η απόφαση για το ποιος θα κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πάντως ότι δεν έχει απορριφθεί το ενδεχόμενο προώθησης του Κώστα Χαραλαμπίδη σε ρόλο πρώτου προπονητή. Παράλληλα έχουν προταθεί οι Γιώργος Καλαφατάκης, Κώστας Μέξας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα