Αρβανίτης: «Να σταματήσει το δούλεμα»

Αρβανίτης: «Να σταματήσει το δούλεμα»

Gazzetta team
Αρβανίτης: «Να σταματήσει το δούλεμα»

bet365

Ευθείες βολές κατά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου, έριξε ο πρώην πρόεδρος της εταιρίας, Λευτέρης Αρβανίτης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ «Libero 107.4», ο Λευτέρης Αρβανίτης σημείωσε αρχικά ότι ο ΑΣ Άρης έχει περιορισμένους τρόπου αντίδρασης τονίζοντας ότι «δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, απλά να πιέζεις. Ο Λευτέρης Αρβανίτης δεν μπορεί να κάνει κάτι από μόνος του. Αυτό που μένει είναι να κινηθεί ο ΑΣ πιο παρεμβατικά και δυναμικά, όπως πραγματικά πρέπει να λειτουργεί και ένα ηγεμονικό ρόλο σε όλο τον Άρη, σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, και όχι επαρχιώτικο τρόπο». Σημείωσε επίσης ότι παραμένει ανοιχτός σε μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη αλλά… «εμείς δεν το κρύψαμε και έχουμε πει ότι είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε για το καλό του Άρη. Έγινε μια τηλεφωνική επικοινωνία την επόμενη μέρα αλλά δεν μπορούμε να βρεθούμε γιατί εγώ ήμουν εκτός και ο κ. Γουλιέλμος έφευγε για την Αθήνα. Μείναμε στο ότι επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη -γιατί εμείς μένουμε μόνιμα εδώ- θα μας καλούσε για να βρεθούμε. Δεν έγινε ποτέ αυτή η κλήση και έχουμε φτάσει 5 Αυγούστου».

Καυτηρίασε το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει άδεια σε ρόστερ. «Οι σοβαρές ομάδες θα έπρεπε να έχουν κάνει τουλάχιστον το 50-60% των κινήσεών τους. Αυτή τη στιγμή έχουμε 4 παιδιά στην ομάδα με συμβόλαιο, που να μπορούν να παίξουν. Μέσα σε 10 μέρες θα γίνουν όλα; Δεν είναι μόνο οι παίκτες, είναι και η στελέχωση του τιμ όπου εκεί είναι μόνος του ο Σούλης Μαρκόπουλος. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος έπρεπε να παρθεί μια απόφαση για το αν θα συνεχίσει με μπαν ή αν θα πληρώσει το μπαν ώστε να γίνουν μεταγραφές. Είναι ευθύνη του μεγαλομετόχου. Κανείς δεν τον παρακάλεσε να πάρει την ομάδα και να μας σώσει».

Ερωτηθείς για την επικείμενη συνεργασία με τον Βίκτορ Σανικίντζε, υποστήριξε ότι είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό τρικ του μεγαλομετόχου. «Είναι μια σειρά επικοινωνιακών τρικ. Πρώτα από την ανακοίνωση των χορηγιών που δεν ολοκληρώθηκαν οι υπογραφές. Δεύτερον μια διοίκηση που δεν υπάρχει γιατί δεν συνεδριάζουν και δεν μαζεύονται. Σεβαστοί οι άνθρωποι αλλά εφόσον δεν μαζεύεστε, τι διοίκηση είναι αυτή; Τρίτο είναι αυτό με τον Σανικίτζε. Εντάξει, έρχεται να συζητήσει μαζί σου και φεύγει για διακοπές. Επιστρέφει και φωνάζεις τους δημοσιογράφους να του δώσεις μια φανέλα. Να κάνουν οι δημοσιογράφοι τι; Να φωνάξεις τους δημοσιογράφους αλλά να βάλεις μια υπογραφή».

Σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε ο ΑΣ Άρης και τα οποία δεν δόθηκαν, είπε: «Δεν υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας στον μεγαλομέτοχο. Είναι κοροϊδία. Είναι γελοίο. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν αντέχουμε άλλο το δούλεμα. Αυτό που έχει ανακοινώσει ο Ερασιτέχνης είναι ότι θα ζητήσει εκ νέου τα στοιχεία, ενώ αν δεν γίνει αυτό θα ζητήσει ΓΣ για να ενημερωθεί εκεί. Χάνουμε χρόνο. Εγώ πιστεύω και το έλεγα τότε στον Λάσκαρη και στον Ερασιτέχνη, είναι να μιλάμε αντρικά και Αρειανίδικα. Να βγούμε και να πούμε καθαρές κουβέντες, χωρίς να τις μάθει ο κόσμος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα