Η πρόταση του Άρη στον Σανικίντζε για να αναλάβει ρόλο αθλητικού διευθυντή

Η πρόταση του Άρη στον Σανικίντζε για να αναλάβει ρόλο αθλητικού διευθυντή

Η πρόταση του Άρη στον Σανικίντζε για να αναλάβει ρόλο αθλητικού διευθυντή

bet365

Το ζήτημα του διακανονισμού της οφειλής δεν ήταν το μοναδικό που απασχόλησε Άρη και Βίκτορ Σανικίντζε καθώς οι «κίτρινοι» πρότειναν στον Γεωργιανό να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή!

Το φθινόπωρο του 2016, ο Γεωργιανός συμβιβάστηκε με την ιδέα του τέλος της αγωνιστικής καριέρας του. Αιτία ήταν εκείνος ο σοκαριστικός τραυματισμός του, στον αγώνα του Άρη με τα Τρίκαλα στο Nick Galis Hall. Η επέμβαση πέτυχε αλλά ο Σανικίντζε ήταν αδύνατο να επιστρέψει στο παρκέ κι έτσι υποχρεώθηκε σε μικρή ηλικία (σ. σ. 31 ετών) να σταματήσει το μπάσκετ. Πλέον καλείται να πάρει μια ακόμη σημαντική απόφαση, να απαντήσει επί της πρότασης που του κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, για να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή.

Η συζήτηση έγινε την περασμένη εβδομάδα, κατά την παρουσία του Γεωργιανού στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο πλευρές ήταν κλεισμένοι στα γραφεία της ΚΑΕ για τουλάχιστον πέντε ώρες και ο λόγος δεν ήταν ο διακανονισμός της οφειλής απέναντί του, ούτως ώστε να αποσύρει και την καταγγελία που έχει καταθέσει στη FIBA και για την οποία έχει δικαιωθεί. Οι δε τοποθετήσεις του (σ. σ. «θα μιλήσω τόσο με τον Ντραγκίτσεβιτς όσο και με τον Μαρμπλ», είπε) επίσης δεν ήταν τυχαίες.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης του πρότεινε να αναλάβει θέση τζένεραλ μάνατζερ στην ομάδα. Ο Σανικίντζε αιφνιδιάστηκε καθώς το αρχικό πλάνο του περιλάμβανε την έναρξη βαθύτερης συνεργασίας του με την ομοσπονδία μπάσκετ της Γεωργίας. Μετά την πρόταση, ο κ. Γουλιέλμος του ανέλυσε όλο το πλάνο συνεργασίας, γι’ αυτόν τον λόγο η συνάντηση κράτησε για κάμποσες ώρες.

Πλέον μένει να απαντήσει ο Γεωργιανός. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποδεχθεί την πρόταση καθώς την αντιμετωπίζει ως ευκαιρία για την έναρξη μιας καινούργιας καριέρας. Είναι λογικό να τον προβληματίζει η οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ, οι πολλές εκκρεμότητες και το δυσοίωνο μέλλον. Αν εξάλλου όλα λειτουργούσαν βάσει λογικής και κανονικότητας στον Άρη, ο Σανικίντζε ήδη θα είχε αποδεχθεί. Η απάντησή του αναμένεται στη διάρκεια της αυριανής (5/8) ημέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα