Σανικίντζε: «Θα προτρέψω και τους Ντραγκίτσεβιτς, Μαρμπλ να συμφωνήσουν με τον Άρη»

Σανικίντζε: «Θα προτρέψω και τους Ντραγκίτσεβιτς, Μαρμπλ να συμφωνήσουν με τον Άρη»

Gazzetta team
Σανικίντζε: «Θα προτρέψω και τους Ντραγκίτσεβιτς, Μαρμπλ να συμφωνήσουν με τον Άρη»

bet365

Ο Βίκτορ Σανικίντζε επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για τη διευθέτηση της οφειλής απέναντί του, αναφέρθηκε μάλιστα και στον ρόλο που θα διαδραματίσει για να απαλλαγούν οι «κίτρινοι» από τον βραχνά του ban.

Ο Γεωργιανός βρέθηκε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει και αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18. Παράλληλα, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γουλιέλμο όπου πιστοποιήθηκε η θετική διάθεση για συμφωνία διακανονισμού της οφειλής. «Βρίσκομαι εδώ γιατί η ομάδα έχει την απαγόρευση μεταγραφών, μία από τις υποθέσεις που πρέπει να λυθούν είναι η δική μου και προς αυτήν την κατεύθυνση συζήτησα με τον ιδιοκτήτη του Άρη, για να βρούμε μια λύση. Αυτός είναι ο στόχος, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα, απαιτείται να γίνουν βήματα τόσο επί της δικής μου υπόθεσης όσο και επί των άλλων, ούτως ώστε να απαλλαγεί ο Άρης από ένα σημαντικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση για να βρεθεί λύση».

Σήμερα (1/8), ο Σανικίντζε βρέθηκε στο Nick Galis Hall όπου μεταξύ άλλων συνάντησε και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ρωτήθηκε μάλιστα για το αν ήρθε σε επαφή με τους Ντραγκίτσεβιτς, Μαρμπλ. «Μπορώ να μιλήσω αποκλειστικά για τη δική μου περίπτωση και μπορώ να πω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να φτάσουμε σε οριστική συμφωνία. Ωστόσο, διατηρώ προσωπική επαφή με τον Ντραγκίτσεβιτς λόγω της φιλίας που έχουμε, Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων να βρεθεί μια λύση. Μίλησα επίσης και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Θέλω να προτρέψω και τους άλλους για να βρεθεί μια λύση και να απαλλαγεί ο Άρης από αυτό το πρόβλημα».

Στον επίλογο των δηλώσεών του, ο Σανικίντζε αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό (στο ξεκίνημα της σεζόν 2016-17) ο οποίος έβαλε τέλος στην καριέρα του. «Πάντα νιώθω ευγνώμων για όσα έζησα σ’ αυτό το γήπεδο. Αγάπησα και αγαπήθηκα στο περιβάλλον του Άρη. Δυστυχώς όμως, δεν μπόρεσα να παίξω πολλά παιχνίδια εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που είχα ο οποίος σηματοδότησε και το τέλος της καριέρας μου. Από τότε δεν μπόρεσα να παίξω μπάσκετ. Θα ήθελα να παίξω περισσότερα παιχνίδια με τον Άρη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα