Ανατροπή στον Ηρακλή με Ζάρα και σκέψεις για Μανωλόπουλο

Ανατροπή στον Ηρακλή με Ζάρα και σκέψεις για Μανωλόπουλο

bet365

Ο Ηρακλής είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Θόδωρο Ζάρα, αλλά… άλλαξε άποψη και πλέον βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του. Ομοίως και με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Οι «κυανόλευκοι» ουσιαστικά είχαν βρεθεί ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία. Τελικώς, για λόγους που δεν διευκρινίστηκαν, αποφάσισαν να αποσύρουν την πρότασή τους. Αυτή η εξέλιξη έδωσε τη δυνατότητα διεκδίκησης του παίκτη τόσο από τον Άρη όσο και από τον Κολοσσό Ρόδου. Ο πρώτος συζήτησε με την πλευρά του αθλητή, η τελευταία ξεκαθάρισε ότι προϋπόθεση συνεργασίας ήταν η καταβολή της οφειλής των 10.000 ευρώ αλλά και η παροχή εγγυημένου συμβολαίου.

Ο Ηρακλής άλλαξε ρότα στο τελευταίο 48ώρο, επανήλθε στη διαδικασία διεκδίκησης του παίκτη και πληροφορίες τον θέλουν να είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του. Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο με τον οποίον συνεργάστηκε ο Γιάννης Καστρίτης στο παρελθόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα