Ο «δεσμευμένος» Χρυσικόπουλος και η αναμονή της απάντησης Σαββίδη

Gazzetta team
Ο «δεσμευμένος» Χρυσικόπουλος και η αναμονή της απάντησης Σαββίδη

bet365

Ανεξαρτήτως της πληθώρας των δημοσιευμάτων για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λίνο Χρυσικόπουλο, στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα και το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό όσο παρουσιάζεται…

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος εμφανίζεται ως η βασική λύση της ΑΕΚ για να καλύψει το κενό του Ντούσαν Σάκοτα. Ωστόσο, ο αθλητής έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και οι επιτελείς του τελευταίου δεν είναι θετικοί στην παροχή οποιασδήποτε συγκατάθεσης για την αποχώρηση του παίκτη, πέραν του ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δεχθεί την παραμικρή σχετική ενόχληση.

Ο Κερκυραίος φόργουορντ έχει να λαμβάνει το συντριπτικό μέρος του περσινού συμβολαίου του, μπορεί να εξασφαλίσει την ελευθερία του μέσω της νομικής οδού, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει εμφανίσει σχετική πρόθεση. Αυτό σημαίνει ότι, πρωτίστως, θα πρέπει να ερωτηθεί ο ΠΑΟΚ.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ο οποίος εμφανιζόταν στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων, αλλά παραμένει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, το ζήτημα για τον Δικέφαλο είναι ο προσδιορισμός του μεγέθους της οικονομικής βοήθειας από τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι σαφές ότι η διάσωση της ΚΑΕ βρίσκεται αποκλειστικά στις διαθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Μέχρι στιγμής, ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι (και) φέτος θα βοηθήσει την ΚΑΕ, έχει στα χέρια του το οικονομικό πλάνο στο οποίο αποτυπώνεται το σύνολο των υποχρεώσεων και αναμένεται η απάντησή του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα