Δεδομένη η βοήθεια Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δεδομένη η βοήθεια Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δεδομένη η βοήθεια Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Στον ΑΣ ΠΑΟΚ έχουν λάβει τη διαβεβαίωση του Ιβάν Σαββίδη για την οικονομική στήριξη της ΚΑΕ, παράλληλα του κατέθεσαν σχετικό πλάνο στο οποίο αποτυπώνεται το επίπεδο βοήθειας που έχει ανάγκη η ομάδα μπάσκετ.

Στο πλάνο που κατάστρωσαν οι άνθρωποι των ΑΣ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτυπώνεται το ύψος των οφειλών (κυρίως αυτών που πρέπει να πληρωθούν άμεσα) αλλά και το ποσό που θα χρειαστεί η εταιρία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέχρι στιγμής, μοναδικό δεδομένο είναι η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη για την παροχή οικονομικής βοήθειας (σ. σ. το επίπεδο χρηματοδότησης της ΚΑΕ από τον κ. Σαββίδη ξεπερνά τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ στα προηγούμενα χρόνια), αλλά δεν έχει διευκρινιστεί το ποσό. Αυτό θα γίνει σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με την άφιξη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πλάνο περιλαμβάνει εξάλλου και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο διοικητικό σχήμα με την παρουσία ανθρώπων οι οποίοι εντάσσονται στο φιλικό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για τον Φραγκούλη Φράγκο, ενώ το επικρατέστερο είναι να αναλάβει διοικητικό ρόλο και ο πρώην γ.γ.α, Γιώργος Λυσσαρίδης.

Ούτως ή άλλως όμως, οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο θα καθυστερήσουν καθώς το σχέδιο περιλαμβάνει τον διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου κι αυτό μπορεί να γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα