Στασιμότητα στο θέμα Μάντζαρη, ο Μπλατ θα αποφασίσει αν θα φύγει ή όχι

Στασιμότητα στο θέμα Μάντζαρη, ο Μπλατ θα αποφασίσει αν θα φύγει ή όχι

Στασιμότητα στο θέμα Μάντζαρη, ο Μπλατ θα αποφασίσει αν θα φύγει ή όχι
Δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη τις τελευταίες 4 μέρες στο θέμα του Ελληνα γκαρντ και του Ολυμπιακού και όλοι περιμένουν τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να αποφασίσει.

Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται, όμως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στην υπόθεση παραμονής ή όχι του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενημερώσει πριν 15 μέρες περίπου τον παίκτη πως «δεν είχαν αποφασίσει αν θα μείνει και να έβρισκε ομάδα».

Ο Μάντζαρης έχει στα χέρια του πρόταση από την Ούνικς Καζάν (περίπου 600.000 το χρόνο) και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας την κοινοποίησε ο ατζέντης του στον Ολυμπιακό.

Το ποσό που έριξαν στο τραπέζι οι Πειραιώτες για να «σπάσει» το συμβόλαιο δεν πρόσφερε λύση και απλά συμφώνησαν να τα πουν από κοντά.

Ο Νίκος Λώτσος την Παρασκευή βρέθηκε στην Μπολόνια για να τα διαδικαστικά του Μίλος Τεόντοσιτς και έκτοτε δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επικοινωνία.

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται δύο λύσεις. Η μία να «σπάσουν» το συμβόλαιο με τον παίκτη και η άλλη να κάνουν επέκταση συνεργασίας με σημαντικά μειωμένες αποδοχές.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Ελληνα γκαρντ και στη συνέχεια αν ο παίκτης δεχτεί την προσφορά που θα του κάνει η ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα