Ολυμπιακός: Προ των πυλών των Τζαζ ο Ουίλιαμς - Γκος

Ολυμπιακός: Προ των πυλών των Τζαζ ο Ουίλιαμς - Γκος

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Προ των πυλών των Τζαζ ο Ουίλιαμς - Γκος
Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ.

To ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό ήταν ανοιχτό, με δεδομένο ότι ο Αμερικανός γκαρντ που αποκτήθηκε πέρσι από την Παρτίζαν είχε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες για τη σεζόν 2019-20, με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 850.000 δολάρια.

Η περίπτωση του Γκος ήλθε το προηγούμενο διάστημα στο προσκήνιο για τη Ζάλγκιρις, δίχως να προχωρήσει η μετακίνηση του στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Πλέον αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι τον επέλεξαν στο νούμερο 55 του Draft, το 2017!

Ο Αμερικανός γκαρντ θα πληρώσει nba-out στον Ολυμπιακό και θα μετρήσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ενημερωθούν επισήμως ως τις 25 Ιουλίου από τη Γιούτα που θα πληρώσει 750.000 δολάρια στον Ολυμπιακό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 9.2 πόντους, 4.2 ασίστ και 2 ριμπάουντ μ.ό. σε 30 συμμετοχές στην EuroLeague, τις 24 ως βασικός.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα