Καστρίτης: «Ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλής και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «στο τέλος θα είμαστε όλοι περήφανοι γι' αυτό που θα έχουμε καταφέρει».

Ο νέος τεχνικός του «Γηραιού» είπε αρχικά ότι «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δρακόπουλο προσωπικά και τους ανθρώπους της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ, για την τιμή που μου έκαναν να με εμπιστευτούν για τη θέση του προπονητή της ομάδας, στην επιστροφή της στην Basket League μετά από αρκετά χρόνια» και συνέχισε: «Ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει και υποχρέωση όλων μας είναι να δίνουμε καθημερινά το 100% ώστε η ομάδα να πατήσει γερά στην κατηγορία, να εδραιωθεί και να κάνει συνεχώς μικρά και σταθερά βήματα προόδου.»

Όσο για την σεζόν που έρχεται; «Έχουμε μπροστά μας, αναμφισβήτητα, μία πολύ απαιτητική χρονιά με υψηλό ανταγωνισμό από όλες τις ομάδες. Με πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και με τη βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου μας που ανυπομονεί για την επιστροφή της ομάδας στα παρκέ της Α1, είμαι απόλυτα σίγουρος πως στο τέλος θα είμαστε όλοι υπερήφανοι γι'αυτό που θα έχουμε καταφέρει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα