Παναθηναϊκός: Έσκασε η «βόμβα» Φριντέτ! (vids)

Παναθηναϊκός: Έσκασε η «βόμβα» Φριντέτ! (vids)

Παναθηναϊκός: Έσκασε η «βόμβα» Φριντέτ! (vids)

bet365

Η «βόμβα» έσκασε και ο Τζίμερ Φριντέτ απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και αναμένεται να ντυθεί στα «πράσινα»!

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αποσπάσουν το μεγάλο «ναι» πρόταση που έφτανε τα 1,75 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ τις δύο επόμενες σεζόν! Αν μη τι άλλο το ποσό ήταν ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής με τους «πράσινους» να κάνουν την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να κάνουν δικό τους τον μεγάλο «μπόμπερ».

Το pressing στην πλευρά του παίκτη ήταν πολύ μεγάλο από την πλευρά των νταμπλούχων οι οποίοι και κατάφεραν να τον πείσουν να αποδεχθεί την πρότασή τους και να... γυρίσει την πλάτη του στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια από την Κίνα. Βέβαια είχε επέλθει συμφωνία και στην περίπτωση του Γιάνις Στρέλνιεκς ωστόσο το «done deal» είχε... χαλάσει την τελευταία στιγμή! Γι' αυτόν τον λόγο αν δεν υπογραφούν τα συμβόλαια και δεν ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πάντα πρέπει να υπάρχει και ενα μικρό (στην προκειμένη περίπτωση ίσως και αχρείαστο) παράθυρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα