Τα τυπικά για Καστρίτη στον Ηρακλή

Gazzetta team
Τα τυπικά για Καστρίτη στον Ηρακλή

bet365

Ο πρόεδρος του Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος, ανέφερε πως μένει το τυπικό της διαδικασίας, ώστε ο Γιάννης Καστρίτης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Δρακόπουλος μίλησε στο «Metropolis 95.5FM» και σχολίασε αρχικά για την κατάσταση του Ηρακλή και το ΑΦΜ: «Η κατάσταση είναι εξωπραγματική, θα έλεγα κάτι πιο βαρύ αλλά είμαι στο ραδιόφωνο και συγκρατήθηκα. Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για έναν χρόνο μετά μπορεί να υπάρξουν αλλαγές.

Θα μπορούσε να γίνει από φέτος, είναι ανώνυμη εταιρεία μπορεί να μεταφερθεί όπου θέλει, έτσι θα ερχόταν και στην Θεσσαλονίκη. Η πρόταση είναι αόριστη και εξωπραγματική. Έναν χρόνο εμείς τι θα κάνουμε; Θα πηγαίνουμε στο μπάσκετ μόνο;».

Σχετικά με το αν έχει κάποια πρόταση για το μέλλον του μπασκετικού τμήματος: «Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, έχω τον νταλκά μου με το μπάσκετ και με αυτό θα συνεχίσω και να προσέξω. Η ομάδα βρίσκεται στην Α1 και αυτό δημιουργεί ευθύνες».

Για την πρόσληψη Καστρίτη και το διαζύγιο με τον Μέξα υποστήριξε: «Με τον Καστρίτη μένουν μόνο τα τυπικά ώστε να είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας. Με τον Μέξα υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, του εύχομαι τα καλύτερα στην συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα