Οι τρεις κινήσεις που έδειξαν τον στόχο του Άρη για την τεχνική ηγεσία

Οι τρεις κινήσεις που έδειξαν τον στόχο του Άρη για την τεχνική ηγεσία

Οι τρεις κινήσεις που έδειξαν τον στόχο του Άρη για την τεχνική ηγεσία

bet365

Οι αποδεσμεύσεις των Τζόουνς, Κάιζερ σε συνδυασμό με την παροχή χρόνου που ζητήθηκε από τους ΜακΓκι, Χάρις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το όνομα του Άρη Λυκογιάννη δεν έχει φύγει από την κορυφή της λίστας των προπονητών που έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Προς αποφυγήν συμπερασμάτων, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό σε ότι αφορά το πλαίσιο της συζήτησης του Άρη με τον Άρη Λυκογιάννη. Προϋποθέσεις στην έναρξη συζητήσεων (και όχι συμφωνίας) είναι η άρση του ban και ο απόλυτος έλεγχος της λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος από τον προπονητή. Αυτή τη στιγμή, ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν δύναται να μπει σε διαδικασία σοβαρής προσέγγισης του πρώην προπονητή του Χολαργού. Γιατί η ποινή απαγόρευση μεταγραφών παραμένει. Η διαφορά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν είναι ότι για πρώτη φορά (σε βάθος χρόνου) ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης προσέγγισε το όλο ζήτημα με σκοπό. Υπό την έννοια ότι, γνωρίζει τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλλει (σε πρώτη φάση στους Σανικίντζε, Ντραγκίτσεβιτς) και κυρίως ότι προτάσεις του τύπου κούρεμα οφειλών και αποπληρωμή σε βάθος τριετίας ή τετραετίας, δεν «κάθονται» στο τραπέζι της συζήτησης.

Τροφή για την εξαγωγή συμπερασμάτων έδωσε και η απόφαση αιτήματος παροχής χρόνου από τους ΜακΓκι, Χάρις. Ο κοινός παρονομαστής των δύο Αμερικανών είναι ο Άρης Λυκογιάννης. Μάλιστα, ο ΜακΓκι ήταν στις βασικές επιλογές του έμπειρου τεχνικού, πέρυσι το καλοκαίρι, στον Χολαργό αλλά το ποσό που αξίωσε ο 30χρονος σέντερ χαρακτηρίστηκε υπερβολικό. Στους εκπροσώπους των παικτών, ο Δημήτρης Γουλιέλμος, είπε ότι θα αποφασίσει για το μέλλον των δύο Αμερικανών ο επόμενος προπονητής και ζήτησε 10-15 ημέρες. Σημείωσε επίσης ότι, αν στο μεσοδιάστημα παρουσιαστεί πρόταση που… δεν απορρίπτεται, θα το καταλάβει.

Πέρα από τις παραπάνω ενδείξεις, ο Άρης Λυκογιάννης ήταν και παραμένει ο βασικός στόχος του Άρη. Το gazzetta.gr είχε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι ο έμπειρος τεχνικός είχε αρνηθεί την πρόταση βάσει των δεδομένων που ίσχυαν τότε. Αν οι συνθήκες εργασίας αλλάξουν και εξασφαλιστεί το αυτονόητο (δικαίωμα ελεύθερων μεταγραφών), αυτομάτως αλλάζει και η συζήτηση.

Από εκεί και πέρα, αν δεν υπάρξει η αλλαγή δεδομένων, τότε θα τεθούν προς συζήτηση και οι υπόλοιπες λύσεις…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα