Ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ ΑΣ ΠΑΟΚ-Καραμάνου

Ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ ΑΣ ΠΑΟΚ-Καραμάνου

Gazzetta team
Ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ ΑΣ ΠΑΟΚ-Καραμάνου

bet365

Σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και διόρθωσης σημείων του μνημονίου συνεργασίας βρίσκονται ΑΣ ΠΑΟΚ και Γιώργος Καραμάνος.

Οι επαφές του Ερασιτέχνη με τον Γιώργο Καραμάνο γίνονται πάνω σ’ ένα διαπραγματευτικό τραπέζι και δεν χαρακτηρίζονται από ταχύτητα κινήσεων. Στις αρχές της εβδομάδας, η πλευρά των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών πήρε το μνημόνιο στα χέρια της, προχώρησε σε συγκεκριμένες αλλαγές και το έστειλε πίσω στον ΑΣ. Κάτι αντίστοιχο προβλέπεται να κάνει και ο Ερασιτέχνης και μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία η οποία θα αφορά την παραχώρηση του μάνατζμεντ της ΚΑΕ.

Πλέον όμως, στο όλο σκηνικό μπαίνει και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης για την αγορά του 51% των μετοχών της εταιρίας. Αυτή η πληροφορία διαρρέει από το περιβάλλον του κ. Καραμάνου, δεν αποκλείεται να αποτελεί κομμάτι της διαπραγματευτικής τακτικής καθώς είναι δεδομένο ότι παράλληλα με τις συζητήσεις με την πλευρά των συγκεκριμένων επιχειρηματιών, ο ΑΣ εξετάζει κι άλλες λύσεις.

Πέραν τούτου, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ επιδιώκει να κερδίσει χρόνο έχοντας κατά νου την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη καθώς θέλει την άποψή του αλλά και να είναι σίγουρος για τις προθέσεις του. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ώρες και είναι σαφές ότι η δική του στάση θα καθορίσει εξελίξεις. Κι αυτή η εκτίμηση δεν σχετίζεται μόνο με το γεγονός ότι έχει συνεισφέρει στην ΚΑΕ με το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο μπορεί κάλλιστα να ζητήσει πίσω.

Πάντως, η πρόθεση του κ. Καραμάνου για την κατάθεση πρότασης για την απόκτηση του 51% των μετοχών προκαλεί εντύπωση για δύο λόγους. Καταρχήν, ο απόλυτος κυρίαρχος σε μια ανώνυμη εταιρία πρέπει να είναι κάτοχος του 68% και δεύτερον, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Ιβάν Σαββίδης θα απαιτήσει το ποσό που έχει βάλει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα