Η μοναξιά του Γουλιέλμου

Η μοναξιά του Γουλιέλμου

Η μοναξιά του Γουλιέλμου

bet365

Ο Χάρης Παπαγεωργίου σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης από την προεδρία της ΚΑΕ Άρης, απογοητευμένος από την αρνητική κατάσταση που διαμορφώθηκε στην ομάδα.

Ο κ. Παπαγεωργίου βρίσκεται στα όριά του. Παρά τις διαφωνίες που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και τις οποίες δεν δημοσιοποίησε προς εξυπηρέτηση του κλίματος ηρεμίας στο εσωτερικό της ομάδας, παρέμεινε στη θέση του, ελπίζοντας ότι έστω την ύστατη στιγμή ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα προχωρούσε στις απαιτούμενες ενέργειες. Παραμένει όμως και ο ίδιος στο σκοτάδι σχετικά με τα σχέδια του μεγαλομετόχου και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης.

Το απίστευτο στην περίπτωση της ΚΑΕ Άρης είναι ότι, εφόσον παραιτηθεί και ο κ. Παπαγεωργίου, το πενταμελές συμβούλιο θα αποτελείται από… ένα άτομο. Τον εκπρόσωπο του ΑΣ. Γιατί ο Τάσος Μωϋσιάδης έχει παραιτηθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλιστα κοινοποίησε τα σχετικά έγγραφα στο ΓΕ.ΜΗ. Γιώργος Σιγάλας και Νίκος Κάλλεν επίσης έχουν παραιτηθεί αλλά οι παραιτήσεις δεν έχουν κοινοποιηθεί στο ΓΕ.ΜΗ διότι αν κοινοποιηθούν θα πρέπει αυτομάτως να δημιουργηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο. Κι επειδή ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ εισπράττει αρνητικές απαντήσεις, τυπικά οι Κάλλεν, Σιγάλας είναι στο δ. σ. Ουσιαστικά, κυρίως ο δεύτερος ουδεμία σχέση έχει με την ΚΑΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα