ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το μνημόνιο στον Καραμάνο και το σενάριο με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το μνημόνιο στον Καραμάνο και το σενάριο με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το μνημόνιο στον Καραμάνο και το σενάριο με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι σε κρίσιμο σταυροδρόμι με τον ΑΣ να υποχρεούται να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα.

Στο προσκήνιο βρίσκεται η ομάδα επιχειρηματιών (η οποία εκπροσωπείται από τον Γιώργο Καραμάνο) η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ανάληψη του μάνατζμεντ της εταιρίας. Οι συζητήσεις μεταξύ του κ. Καραμάνου με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, κατέληξαν (σε προφορικό επίπεδο) σ’ ένα οικονομικό και νομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορεί να επιτευχθεί και η τελική συμφωνία. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ενδεχομένως και αύριο (21/6), ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αποτυπώσει σε μια κόλλα χαρτί όλα όσα συμφωνήθηκαν και θα στείλει το συγκεκριμένο μνημόνιο στον κ. Καραμάνο με σκοπό να υπογραφεί και φυσικά να παραχωρηθεί το μάνατζμεντ της εταιρίας. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα εμπεριέχει τις ασφαλιστικές δικλίδες που θέλει η πλευρά του ερασιτέχνη μέσα στις οποίες (προφανώς) θα συμπεριλαμβάνεται η ανάληψη της πληρωμής των χρεών προς Δημόσιο και τρίτους και φυσικά όροι οι οποίοι θα υποχρεώνουν τη δημιουργία συνθηκών για την εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τις συναντήσεις που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη, η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας αποτελεί το δεύτερο βήμα και το τρίτο είναι η καταβολή χρημάτων για την τακτοποίηση άμεσων υποχρεώσεων της ΚΑΕ. Επί της ουσίας, εφόσον η πλευρά του κ. Καραμάνου υπογράψει το μνημόνιο και καταβάλλει το ποσό που συμφωνήθηκε, αυτομάτως θα αποκτήσει και το μάνατζμεντ της εταιρίας.

Το σενάριο του… Λάζαρου

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.basketplus.gr αναφέρει τις συζητήσεις που έλαβαν χώρα με τον Λάζαρο Παπαδόπουλου ούτως ώστε ο άλλοτε διεθνής σέντερ να εμπλακεί διοικητικά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για προτροπή του Γιώργου Σαββίδη στον Παπαδόπουλο. Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν στο περιθώριο του γκαλά του ΕΣΑΚΕ (στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του All Star Game) που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις αρχικές συστάσεις, καταλαβαίνοντας τη βαθιά γνώση του Λάζαρου πάνω στο άθλημα και μαθαίνοντας την ούτως ή άλλως έντονη δράση του Παπαδόπουλου στον χώρο του μπάσκετ είτε με τη δημιουργία ακαδημιών μπάσκετ ή ακόμη της ψηφιακής πλατφόρμας (athlenda), ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέτρεψε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να ασχοληθεί με την ομάδα μπάσκετ με την οικονομική στήριξη της οικογένειας Σαββίδη. Ο «Λάζος» δεν έχει πάρει την οριστική απόφασή του, λόγω επαγγελματικού φόρτου διατηρεί αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί και μένει να φανεί αν θα έχει εξέλιξη το συγκεκριμένο σενάριο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα