«Ο Παπαθεοδώρου δούλευε καθημερινά στον ΠΑΟΚ, λες και πληρωνόταν έξτρα»!

«Ο Παπαθεοδώρου δούλευε καθημερινά στον ΠΑΟΚ, λες και πληρωνόταν έξτρα»!

bet365

Λάκι Τζόουνς, Τεράν Πέτεγουεϊ, Ντάριους Γκάρετ και Φιλ Γκος μιλούν στο gazzetta.gr για το διάστημα που πέρασαν δίπλα στον νέο προπονητή της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ουρουγουάη - Ιαπωνία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Έλληνας κόουτς γιορτάζει τα 44 του χρόνια (20/06) με την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ κι ετοιμάζεται για νέες... περιπέτειες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κρίθηκε ως πιο κατάλληλος να αναλάβει τα «ηνία» της «Βασίλισσας», μετά την αποχώρηση του Λούκα Μπάνκι, αφού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια με την δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Πόσω μάλλον τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κι εκείνος με μόλις μισή ντουζίνα παίκτες, κατάφερε να τους κρατήσει ενωμένους μέχρι τέλους και να τερματίσουν στην 5η θέση της βαθμολογίας, με το κεφάλι ψηλά.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τέσσερις παίκτες που συνεργάστηκαν με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ και δεν έκρυψαν την εκτίμηση και το σεβασμό που έχουν στο πρόσωπό του.

Λάκι Τζόουνς: «Μού λείπει να παίζω για εκείνον»!

«Είναι εκπληκτικός κόουτς! Απόλαυσα τις στιγμές που έπαιξα υπό τις οδηγίες του. Ανυπομονώ να με προπονήσει ξανά!

Είναι επίσης ένας τρομερός άνθρωπος και με έχει βοηθήσει πολύ, ενώ βελτίωσε και το παιχνίδι μου σε μεγάλο βαθμό.

Ελπίζω να τα πάει καλά φέτος! Βασικά, το ξέρω πως θα τα πάει καλά! Μού λείπει να παίζω για εκείνον και δεν θα ξεχάσω ποτέ την 3η θέση που κατακτήσαμε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ».

Τεράν Πέτεγουεϊ: «Ήταν ο καλύτερος και δεν αστειευόταν»

«Ο κόουτς ήταν ο καλύτερος! Μπορεί να έμεινα για λίγο στον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ στο εξωτερικό.

Έδειχνε πολύ κατανόηση και ήταν πάντα κοντά στον παίκτη, αλλά την ίδια στιγμή δεν... αστειευόταν. Ήξερε πολύ καλά τι κάνει και αυτό αποδίδει καρπούς τώρα».

Φιλ Γκος: «Θέλει να είναι όλοι αποτελεσματικοί»

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τρομερή εμπειρία και για τους δύο. Πέρασα πολύ ωραία δουλεύοντας μαζί του. Με βοήθησε να ενταχθώ ομαλά στον ΠΑΟΚ και μού επέτρεψε να κάνω το παιχνίδι μου, χωρίς να μου βάζει όρια. Κάνει εκπληκτική δουλειά στο να προετοιμάζει την ομάδα του για κάθε αγώνα και έχει σύστημα του να έχουν όλοι την ευκαιρία να είναι αποτελεσματικοί στο παρκέ.

Φέτος μπόρεσε να μας κρατήσει συγκεντρωμένους στο στόχο μας, επειδή όσοι μείναμε στον ΠΑΟΚ, βάλαμε την ομάδα πάνω από όλους κι από όλα, συμπεριλαμβανομένων και των προπονητών. Όταν έχεις ένα γκρουπ παικτών που είναι τόσο αφοσιωμένο στην ομάδα, αυτό κάνει και την δουλειά του προπονητή πιο εύκολη. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ αγχωτική, ωστόσο απόλαυσα το διάστημα που ήμουν στον ΠΑΟΚ και που έπαιξα γι' αυτόν τον κόουτς».

Ντάριους Γκάρετ: «Η στάση του με έκανε να ξεγελάω το άγχος μου»

«Η εμπειρία μου με τον κόουτς Ηλία ήταν πολύ ωραία και στις δύο ομάδες που δουλέψαμε μαζί (σ.σ. Κηφισιά και ΠΑΟΚ). Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα για πολλούς λόγους. Και τις δύο φορές, όμως, ήμασταν πετυχημένοι και έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις και από τις δύο θητείες. Αυτό που μού άρεσε περισσότερο σε εκείνον ήταν πως ήταν πολύ προσηλωμένος και έδινε σημασία στη λεπτομέρεια, κάτι το οποίο με βοήθησε πολύ ως παίκτη, κατά την προετοιμασία ενός αγώνα. Όσα περισσότερα ξέρεις για την άλλη ομάδα, τόσο πιο καλά θα αποδώσεις και στο παιχνίδι.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη στον ΠΑΟΚ. Ο τρόπος που κράτησε εμένα συγκεντρωμένο ήταν με το να δίνει το παράδειγμα σε όλους. Ερχόταν και δούλευε κάθε ημέρα, σαν να πληρωνόταν έξτρα γι' αυτό! Το στρες εμένα μου βγήκε αργότερα στην ομάδα, αλλά το να βλέπω κάποιον τόσο παθιασμένο μέσα σε αυτή την κατάσταση, μού το έκανε πιο εύκολο, ώστε να... ξεγελάω τον εαυτό μου, να παραμένω συγκεντρωμένος και να παίζω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα