Στα όριά τους οι Έλληνες παίκτες του Άρη, ζήτησαν συνάντηση με Γουλιέλμο

Στα όριά τους οι Έλληνες παίκτες του Άρη, ζήτησαν συνάντηση με Γουλιέλμο

Στα όριά τους οι Έλληνες παίκτες του Άρη, ζήτησαν συνάντηση με Γουλιέλμο

bet365

Η ανησυχητική στασιμότητα που επικρατεί στην ΚΑΕ Άρης οδήγησε τους Έλληνες παίκτες στο αίτημα συνάντησης με τον Δημήτρη Γουλιέλμο η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αύριο (20/6).

Στην ατζέντα των παικτών βρίσκεται τόσο το ζήτημα των οφειλών απέναντί τους όσο και της επόμενης μέρας της ομάδας καθώς βλέπουν τις ημέρες να περνούν και να μη γίνεται κάποια ουσιαστική κίνηση για το μέλλον. Σε ότι αφορά τις οφειλές, έχουν να λαμβάνουν χρήματα τουλάχιστον δύο μηνών από τη φετινή συνεργασία αλλά οι Μποχωρίδης, Φλιώνης, Βεργίνης και Χρηστίδης έχουν να παίρνουν χρήματα και από παλιότερες συνεργασίες καθώς η ΚΑΕ δεν τήρησε τους διακανονισμούς.

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις παικτών όπως αυτή του Λευτέρη Μποχωρίδη. Η ΚΑΕ έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο έως την 30η του Ιούνη, αρκεί όμως να τακτοποιήσει πρώτα τις οφειλές της απέναντί του. Αυτή τη στιγμή, ο αθλητής δεν γνωρίζει αν είναι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους Βεργίνη, Φλιώνη, Σλαφτσάκη, Χρηστίδη.

Γενικώς στις τάξεις των παικτών επικρατεί έντονος προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας αφού δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση για την επόμενη σεζόν. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησαν να συναντηθούν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, θα ζητήσουν επίσης να μάθουν το σχέδιό του. Είναι προφανές εν τέλει ότι και η υπομονή των παικτών εξαντλείται.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα