Με Σκουλίδα το camp του Χολαργού

Gazzetta team
Με Σκουλίδα το camp του Χολαργού

bet365

Ο camp του Χολαργού ξεκίνησε με τη συμμετοχή αρκετών παιδιών και πρώτο καλεσμένο τον Διονύση Σκουλίδα.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει: «To 3ο Basketball Summer Camp της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού άνοιξε τις πόρτες του την Τρίτη 18 Ιουνίου στα κλειστά γήπεδα «Αντώνης Τρίτσης» και «ΕΑΚ Παπάγου».

Για μια ακόμα χρονιά το καλοκαιρινό camp των Ακαδημιών μας κατάφερε να προσελκύσει σημαντικό αριθμό Αθλητών πολλοί εκ των οποίων είναι εγγεγραμμένοι σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ από όλη την Αθήνα.

Κύριο χαρακτηριστικό των πρώτων δυο ημερών το πολύ παιχνίδι με μπάλα και η εντατική δουλειά από το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΧ.

Το νέο μηχάνημα FIT Light, μετά την απόλυτα επιτυχημένη εφαρμογή του στο «Πασχαλινό Camp», εφαρμόζεται πλέον κανονικά ως προπονητικό εργαλείο βελτίωσης των αντανακλαστικών των αθλητών μας.

Η ανάλυση διαφορετικών φάσεων ενός αγώνα μπάσκετ σε βίντεο που προβλήθηκε στην αίθουσα VIP αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη και πρωτόγνωρη εμπειρία για τους μικρούς αθλητές ενώ η ψυχολόγος της ομάδας, για άλλη μια σεζόν, συμβούλευσε και συζήτησε με τα παιδιά θέματα αθλητικού περιεχομένου και συμπεριφοράς.

Την δεύτερη ημέρα του camp τα παιδιά επισκέφθηκε ο παίκτης της Ανδρικής Ομάδας Διονύσης Σκουλίδας ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα.

H εντατική προπόνηση θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα