Τα μέλη του ARIS ATHENS CLUB ζήτησαν απαντήσεις από τον Γουλιέλμο!

Τα μέλη του ARIS ATHENS CLUB ζήτησαν απαντήσεις από τον Γουλιέλμο!

Gazzetta team
Τα μέλη του ARIS ATHENS CLUB ζήτησαν απαντήσεις από τον Γουλιέλμο!

bet365

Επίσκεψη από μέλη του ARIS ATHENS CLUB δέχθηκε σήμερα (18/6) ο Δημήτρης Γουλιέλμος καθώς οι φίλοι του Άρη ζήτησαν απαντήσεις για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη ΚΑΕ αλλά και τον τρόπο επιστροφής της ομάδας στην κανονικότητα.

Στη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος, η οικονομική δυσπραγία, η αδυναμία επίλυσης ζητημάτων επιβίωσης και η ανεπάρκεια σε επίπεδο πλάνου. Χαρακτηριστικό είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης των φίλων του Άρη στο οποίο τονίζουν ότι πίστεψαν από ελάχιστα έως τίποτα!

Στην ανάρτησή του, το ARIS ATHENS CLUB αναφέρει: «Μετά την πρώτη επίσκεψη που βρήκαμε την πόρτα κλειστή ακολούθησε η σημερινή παρέμβαση. Η αρχική έντονη απροθυμία για οποιαδήποτε συζήτηση ευτυχώς για όλους μας ξεπεράστηκε. Η κουβέντα ήταν μακρά αλλά τελικά φύγαμε χωρίς κάποια ουσιαστική διαβεβαίωση για το παρον και το μέλλον της ομάδας. ΟΛΑ τα θεματα ειναι ανοιχτά. Μπαν, αγωνιστικό ρόστερ, παλέ, σχέσεις με ΑΣ.

Πρόεδρε και ιδιοκτήτη της ναυαρχίδας του συλλόγου, σε ακούσαμε προσεκτικά, μας είπες πολλά, πιστέψαμε από ελάχιστα... έως τίποτα.

Η ομάδα ακροβατεί επικίνδυνα, απαιτούμε αρση του μπαν μέχρι τελος του μηνα και να τρέξουν και όλα τα υπόλοιπα θέματα για τον προγραμματισμό της ομαδας ΑΜΕΣΑ.

ARIS ATHENS CLUB - ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Υ.Γ Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να τρίτη επίσκεψη.

ΥΓ2. Καλούμε όλα τα αδέλφια σε αγωνιστική επαγρύπνηση και δράσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα