Το συγκλονιστικό video του Παναθηναϊκού για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Το συγκλονιστικό video του Παναθηναϊκού για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Gazzetta team
Το συγκλονιστικό video του Παναθηναϊκού για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

bet365

«Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο, σαν χθες φαίνεται...». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλάει για τον πατέρα του και πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Παύλο Γιαννακόπουλο στο συγκλονιστικό video που δημοσίευσε η «πράσινη» ΚΑΕ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με τον Παναθηναϊκό. Εκείνος που γιγάντωσε έναν ολόκληρο σύλλογο. Αγνός φίλαθλος. Πραγματικός άνθρωπος. Τεράστιος παράγοντας και επιχειρηματίας...

Εκείνος που λάτρεψε το «τριφύλλι» όσο κανείς άλλος. Εκείνος που δεν σταμάτησε να σπαταλάει έναν σκασμό χρήματα ώστε να «κάνει την τρέλα» του (όπως έλεγε και ο ίδιος). Ήταν ο τρόπος ζωής του. Η ίδια του η ζωή, η οικογένειά του! Δεν λογάριαζε κανένα κόστος, αρκεί να έβλεπε την αγαπημένη του ομάδα στην κορυφή και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να φεύγουν από το γήπεδο χαμογελαστοί και περήφανοι.

Στις 10 Ιουνίου 2019 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που κίνησε για τον Παράδεισο, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και η «πράσινη» ΚΑΕ δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό video!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τις συμβουλές του πατέρα του, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν δικαίωμα να πάνε ούτε μισό πόντο πίσω από την κληρονομιά που άφησε ο Παύλος στο «τριφύλλι» και ο Μάνος Παπαδόπουλος εξήγησε πως κάθε μέρα μπαίνει στο ΟΑΚΑ και κοιτάει ψηλά προς το λάβαρο του ιστορικού ηγέτη του «τριφυλλιού».

BASKET LEAGUE NEWS FEED