Χάντερ στο gazzetta.gr: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Προμηθέα»

Χάντερ στο gazzetta.gr: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Προμηθέα»

bet365

Ο Βινς Χάντερ μιλάει στο gazzetta.gr για την έντονη αναμέτρηση με τον Προμηθέα, τη νίκη της ΑΕΚ και το «μίσος» που θα γυρίσει... μπούμερανγκ το Σάββατο (01/06, 17:00).

Τορόντο Ράπτορς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ ΑΕΚ και Προμηθέα έληξε με τους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν στο τέλος (83-82), αλλά και πολλά... παρατράγουδα.

Από τη μία η ένταση που επικράτησε μεταξύ Μάκη Γιατρά και οπαδών της «Βασίλισσας», από την άλλη τα νεύρα που... μεταφέρθηκαν στην συνέντευξη Τύπου και τέλος τα παράπονα γηπεδούχων και φιλοξενουμένων για τη διαιτησία.

Όλα αυτά πήραν τους... προβολείς από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, με τον Βινς Χάντερ (15π., 3ρ., 2ασ., 1τ.) να σχολιάζει στο gazzetta.gr: «Για μένα ήταν διασκεδαστικό, δεν είχα εγώ την πίεση. Ήμουν έτοιμος για τη στιγμή, μου αρέσουν αυτά. Ήταν καλό να βιώσουμε κάτι τέτοιο "νωρίς", το χρειαζόμασταν. Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι κι όποιος το πίστευε αυτό είναι εκτός... τόπου και χρόνου».

Όσο για το γεγονός ότι η ΑΕΚ παραλίγο να χάσει το παιχνίδι, ο Αμερικανός σέντερ πρόσθεσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Τέτοιου είδους ματς μου αρέσουν και πέρασε λίγος καιρός μέχρι να παίξουμε ένα. Εντάξει, και το τελευταίο με το Χολαργό ήταν λίγο... τρελό. Αλλά μού αρέσουν αυτά τα ματς, από άποψη ενέργειας κι ανταγωνισμού. Είδα που οι οπαδοί τα έβαλαν μαζί τους, αλλά έχουμε μόνο σεβασμό για τον Προμηθέα, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Το... μίσος θα μας επιστραφεί το Σάββατο. Χαίρομαι για τη νίκη και προχωράμε».

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι βρέθηκαν στο +10 (71-61) με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, αλλά ο Προμηθέας επέστρεψε με μεγάλα σουτ και λίγο ήθελε να πάρει τη νίκη. Ο 24χρονος παίκτης ανέφερε: «Πήραν μεγάλα σουτ και τα έβαλαν. Έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά για να τα σταματήσουμε. Ένιωσα πάντως ότι γενικά κάναμε καλή δουλειά αμυντικά σε όλο το ματς. Όταν άρχισαν να σουτάρουν, όμως, έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Παρόλα αυτά, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έκανε μεγάλο παιχνίδι (18π., 8ρ.) και τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Χάντερ να λέει: «Χαίρομαι όταν σκοράρουν οι συμπαίκτες μου. Θέλω μόνο τη νίκη. Είναι καλό που κι επιθετικά ήμασταν καλοί, όλοι οι παίκτες βγήκαν μπροστά κι έπαιξαν υπέροχα. Ο Σαντ-Ρος είναι παίκτης των μεγάλων στιγμών, είναι σπουδαίος!».

Όσο για το δεύτερο ματς του Σαββάτου (01/06, 17:00); «Θέλω να ξεκουραστώ λίγο και την Παρασκευή να προετοιμαστούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλά για το Σάββατο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα