Στον Άρη, η συζήτηση αρχίζει και τελειώνει στην άρση του ban

Στον Άρη, η συζήτηση αρχίζει και τελειώνει στην άρση του ban

Στον Άρη, η συζήτηση αρχίζει και τελειώνει στην άρση του ban

bet365

Ο Άρης δεν έχει προχωρήσει στην παραμικρή ουσιαστική κίνηση για την επόμενη χρονιά γιατί το προαπαιτούμενο είναι η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει τίποτε δεδομένο στον Άρη. Έχει γίνει μια συζήτηση φιλολογικού χαρακτήρα με τον Γιάννη Καστρίτη στον οποίον απλά εκφράστηκε η επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας. Ωστόσο, δεν τέθηκε το παραμικρό δεδομένο, ξεκινώντας από την περιβόητη άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, συνεχίζοντας επί του αγωνιστικού προϋπολογισμού και καταλήγοντας στον αγωνιστικό στόχο. Αυτό που ουσιαστικά συμφωνήθηκε είναι ότι θα πρέπει πάση θυσία να δρομολογηθεί η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προκύψει η δυνατότητα καταβολής προκαταβολών, εκτιμάται ότι θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ. Προς αυτήν την κατεύθυνση, εδώ και αρκετό διάστημα, ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει προχωρήσει σε προσωπικές επαφές αναζητώντας την υποστήριξη επιφανών Αρειανών. Ο ίδιος πάντως, υποστήριξε στο περιβάλλον του ότι το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχει λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Με ανοιχτό το θέμα προπονητή αλλά και της δυνατότητας πραγματοποίησης μεταγραφών, δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα με τους Ελληνες παίκτες της ομάδας η οποία έχουν να λαμβάνουν χρήματα τόσο από τη φετινή συνεργασία τους με την ομάδα όσο και από προηγούμενες χρονιές. Στη συγκεκριμένη συνομοταξία εντάσσεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, αλλά και option για να «βγει» από αυτό. Η συμμετοχή του στο μεταβατικό πρόγραμμα των προπονήσεων, μάλλον δείχνει τις προθέσεις του. Αντιθέτως, ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, επέστρεψε στην Αθήνα και μέχρι στιγμής δεν έγινε ουσιαστική επαφή ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραμονής του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα