Γκος: «Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου»

Gazzetta team
Γκος: «Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου»

bet365

Ο Φιλ Γκος έριξε μία από τις… βόμβες που συνηθίζει καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.

Ο Αμερικανός είχε προαναγγείλει το τέλος της καριέρας του στο φινάλε της φετινής χρονιάς και δήλωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. «Σίγουρα, δεν αποσύρομαι. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου. Δεν αποφάσισα ακόμη. Ενδιαφέρομαι για το μπάσκετ πιο πολύ από τα χρήματα. Πρέπει να μιλήσω με την οικογένεια μου, υπάρχει μια προοπτική με τους Ουίζαρντς και μου είπαν να παίξω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω αλλά δεν θέλω να φερθώ εγωιστικά, υπάρχει και η οικογένεια μου. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να μην παίζει μπάσκετ. Θα ήθελα να επιστρέψω σε μία διαφορετική κατάσταση».

Συνολικά στάθηκε στη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αλλά και στην πορεία της σεζόν. «Ήταν μία τρελή σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, όχι γιατί δεν πληρωνόμουν, όχι για τα θετικά πράγματα. Για να πετύχεις γενικά στη ζωή, πρέπει να έχεις υπερηφάνεια και να μην τα παρατάς. Είναι αυτό στο οποίο εστιάζω πάντα. Να τελειώνω ότι κάνω, ανεξαρτήτως των συνθηκών. Υπήρξαν πολλές φορές που ήθελα να τα παρατήσω και να φύγω. Κάτι βαθιά μέσα μου όμως, μου έλεγε να μην το κάνω. Δεν θα το άλλαζα με τίποτε. Αυτός ο οργανισμός είναι κάτι σαν οικογένεια για μένα. Ότι χρειαζόμουν στο γήπεδο και έξω από αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας φρόντιζαν να το έχω ώστε να παίζω. Γι' αυτό ήταν τιμή για μένα να φοράω τα ασπρόμαυρα, στην καλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, όχι για τα αρνητικά, αλλά γιατί πάλεψα, δεν έκανα ποτέ συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου, δεν έπαιξα στην Ευρωλίγκα αλλά απέδειξα ότι είμαι μαχητής. Δεν θα μπορούσα ποτέ να γυρίσω την πλάτη σε μία ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω στην καριέρα μου».

Σχετικά με το αν νιώθει στεναχώρια για το πώς εξελίχθηκε η χρονιά, απάντησε: «Είχαμε στόχους μπαίνοντας στη σεζόν αλλά κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν έφευγα, γι' αυτό έμεινα. Ευχαριστιόμουν τις προπονήσεις, τα ταξίδια, τα παιχνίδια. Αυτά τα παιδιά ήταν απίθανα. Από τους μικρούς μέχρι τον αρχηγό. Το σταφ έκανε τρομερή δουλειά. Ήταν μία ατυχής όμως κατάσταση. Θα ήθελα να μείνουμε όπως αρχίσαμε, είχαμε τρομερή ομάδα και θα κερδίζαμε κάτι. Δεν θα άλλαζα τίποτε. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε λεφτά. Ελπίζω όσο γίνεται πιο σύντομα, ο ΠΑΟΚ να βρει έναν μεγάλο χορηγό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα