Χάντερ στο gazzetta.gr: «Εκνευριστική η αναμονή, αλλά μας πληρώνουν για να παίζουμε»

Χάντερ στο gazzetta.gr: «Εκνευριστική η αναμονή, αλλά μας πληρώνουν για να παίζουμε»

Χάντερ στο gazzetta.gr: «Εκνευριστική η αναμονή, αλλά μας πληρώνουν για να παίζουμε»

bet365

Ο Βινς Χάντερ μιλάει στο gazzetta.gr για την αγωνιστική απραξία, την επιστροφή στα παρκέ και το 1-0 επί του Χολαργού, αλλά και την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ.

Γιουβέντους - Αταλάντα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί να πέρασαν μόλις 10 ημέρες από το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στις 8 Μαΐου, αλλά αυτές φάνηκαν σαν... αιώνας, με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ.

Μετά από το «αρχίζουν ή δεν αρχίζουν τα playoffs» και την διαμάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, δόθηκε το τελικό «οκ» για την έναρξη των αγώνων και οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχθηκαν τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ, για το πρώτο ματς της σειράς.

«Ήταν ωραία που επιστρέψαμε στο παρκέ, σε μια φάση που ο ανταγωνισμός αυξάνεται. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε σκληρά. Ένιωσα πως είμαστε έτοιμοι για τα playoffs και δεν έχουμε προβλήματα», είπε ο Βινς Χάντερ για τη νίκη της «Βασίλισσας» και συμπλήρωσε για την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις (16π., 5ρ.): «Ένιωθα πολύ έτοιμος! Είχαμε να πατήσουμε παρκέ και να παίξουμε επίσημους αγώνες κάμποσο καιρό! Είμαι χαρούμενος όταν είμαι στο παρκέ!».

Όσο για το αν θέλει να τελειώσει γρήγορα τη σειρά την Τετάρτη (22/05, 20:00) στην έδρα του Χολαργού, υποστήριξε κατηγορηματικά: «Φυσικά! Δεν θέλω να ηττηθώ την Τετάρτη. Θα είναι πιο σκληρό το παιχνίδι, βέβαια, και πρέπει να βγούμε αποφασιστικοί. Πρέπει να το τελειώσουμε και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο».

Ερωτηθείς για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και όλα όσα συμβαίνουν, ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ δήλωσε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τι έχει γίνει ακριβώς. Δεν μιλάω πολύ γι' αυτά, κοιτάω μόνο πως να παίξω καλά» και πρόσθεσε για την αγωνιστική απραξία και την δυσαρέσκεια που έδειξαν αρκετοί παίκτες του πρωταθλήματος στα social media: «Σίγουρα είναι εκνευριστικό όταν είσαι σε αναμονή, ενώ προσπαθείς να τελειώσεις τη σεζόν, παίζοντας καλά. Σε όλους λείπουν οι οικογένειές μας και θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι, για να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αλλά δεν πρέπει να αγχωνόμαστε. Μας πληρώνουν για να παίζουμε. Όπως είπα και πριν, δεν ξέρω πολλά για την όλη κατάσταση».

Η λογική λέει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα προκριθούν στην επόμενη φάση, όπως και ο Προμηθέας, αφού ο ΠΑΟΚ έχει μόλις έξι επαγγελματίες παίκτες στο ρόστερ του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν η ΑΕΚ ξεπεράσει και το εμπόδιο των Πατρινών, τότε θα βρει στους τελικούς του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό. Ο Χάντερ ανέφερε γελώντας: «Το πας πολύ μακριά, αλλά ακούγεται καλό! Πιστεύεις ότι θα περάσει ο Προμηθέας; Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο μπάσκετ! Βλέπουμε ένα ματς τη φορά, αλλά θα είναι υπέροχο να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς! Ανυπομονώ γι' αυτό!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα