Θίοντορ: «Με τον κόσμο μας μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»!

Θίοντορ: «Με τον κόσμο μας μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»!

Θίοντορ: «Με τον κόσμο μας μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»!

bet365

Ο Τζόρνταν Θίοντορ μίλησε για την ανάδειξή του σε MVP της 26ης αγωνιστικής της Basket League και για τους στόχους της ΑΕΚ στα playoffs.

Ο 29χρονος γκαρντ οδήγησε την «Βασίλισσα» στη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου (69-106), μετρώντας 17 πόντους (4.6δ., 3/3τρ.), 9 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 23:25.

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το βραβείο του MVP και τους στόχους της ΑΕΚ στα playoffs.

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην καριέρα σου στο ελληνικό Πρωτάθλημα;

Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ένας και μοναδικός. Θέλω να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει συνέχεια.

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ στα playoffs;

Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά στα playoffs. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Έχουμε αποδείξει ότι στην έδρα μας και με την παρουσία του κόσμου που μας δίνει τρομερή ώθηση μπορούμε να πετύχουμε πολύ σπουδαία πράγματα. Ωστόσο, ξέρουμε ότι κάθε αναμέτρηση από εδώ και στο εξής είναι μια καινούργια πρόκληση για όλους μας και αυτό είναι η ομορφιά του να υπηρετείς αυτό το απίστευτο άθλημα.

Έχεις αγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης, ποια είναι η άποψη σου για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της Basket League;

Μου αρέσει πάρα πολύ το ελληνικό Πρωτάθλημα. Το αγαπώ. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και οι οπαδοί είναι φανταστικοί.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα