Λυκογιάννης: «Ήμασταν χαλαροί, λόγω των ελλείψεων του Πανιωνίου» (vid)

Λυκογιάννης: «Ήμασταν χαλαροί, λόγω των ελλείψεων του Πανιωνίου» (vid)

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε πως το γεγονός ότι ο Πανιώνιος αγωνίστηκε χωρίς τα βασικά του ατού (Μπέρι, Χάρις) δημιούργησε μια χαλάρωση στους παίκτες του.

Ο προπονητής του Χολαργού είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Το ζητούμενο ήταν να κρατηθούμε σε αγωνιστική εγρήγορση, για να είμαστε έτοιμοι ενόψει των playoffs. Έγινε ένα ελεύθερο παιχνίδι, γι' αυτό πήγε και τόσο ψηλά το σκορ. Μας αποπροσανατόλισε το γεγονός ότι ο Πανιώνιος αγωνίστηκε χωρίς τα βασικά του ατού. Είχαμε χαλάρωση στην άμυνα, σχεδόν σ' όλη την διάρκεια του ματς, αλλά είχαμε ρυθμό στην επίθεση».

Έπειτα πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο να μένεις συγκεντρωμένος, όταν υπάρχουν μεγάλες διακοπές. Ομάδες τέτοιου επιπέδου, που δεν έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες ή μεγάλα κίνητρα, είναι δύσκολο να τους κρατήσεις σε εγρήγορση. Προσπαθείς να μειώσεις τον όγκο των προπονήσεων και κάνεις πιο πολλή κουβέντα».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Από το ζέσταμα, βλέποντας πως ο Πανιώνιος θα κατέβαινε, όπως κατέβηκε, βλέπεις μια χαλάρωση. Ό,τι και να πεις εσύ στον παίκτη, όσο και να προσπαθήσεις να τον έχεις σε εγρήγορση, εκείνος έχει το δικό του ρυθμό. Ίσως είναι η μόνη φορά που μας κράτησε η επίθεση κι όχι η άμυνα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, παρά μόνο για τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα