Πιτίνο: «Εκανα προπόνηση με έναν τύπο, τον λένε Διαμαντίδη, θα τον φέρω σε φόρμα για να επιστρέψει»

Gazzetta team
Πιτίνο: «Εκανα προπόνηση με έναν τύπο, τον λένε Διαμαντίδη, θα τον φέρω σε φόρμα για να επιστρέψει»

bet365

Ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη νίκη επί του Χολαργού ενώ τόνισε πως θα κάνει τον Διαμαντίδη να επιστρέψει στο παρκέ.

Ο Ρικ Πιτίνο μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Χολαργού ανέφερε, «Ευτυχώς έχουμε μια απίστευτη νοοτροπία γιατί παρουσιάζουμε πρόβλημα στο σουτ, αλλά με την άμυνα μας έχουμε πορευτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και σήμερα ήταν και πάλι καλή. Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουμε τον Χολαργό στα playoffs εκτός κι αν συμβούν κάποια περίεργα πράγματα. Οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μια την άλλη, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ζώνη, στην άμυνα έπαιξε πολύ καλά ο Μήτογλου κι ο Τόμας.

Είχαμε μια φανταστική σεζόν, περισσότερο από κάθε άλλο ο λόγος που κερδίζουμε είναι η απίστευτη νοοτροπία μας κι ο λόγος που χάνουμε είναι λόγω του σουτ. Παίξαμε με τη Ρεάλ που είχε 11 σουτέρ και παρ’ όλα αυτά παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ουσιαστικά είχαμε έναν σουτέρ, τον Ματ Λοτζέσκι και δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε 6-7 σουτέρ στην ομάδα μας».

Τέλος, θέλησε να αστειευτεί, λέγοντας για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Έκανα για πρώτη φορά προπόνηση με έναν τύπο τις προάλλες, είναι λίγο μεγάλος αλλά θα τον φέρω σε φόρμα και θα επιστρέψει στην ομάδα. Λέγεται Διαμαντίδης».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα