Καστρίτης: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής για τον Άρη που αποτελεί τον ελάχιστο στόχο…

Ο προπονητής του Άρη είπε στην αρχική τοποθέτησή του ότι… «ήταν μια δικαιότατη νίκη της ομάδας. Δείξαμε από την αρχή πόσο πολύ θέλαμε το σημερινό παιχνίδι, αλλά και την ετοιμότητά μας να παλέψουμε για σαράντα λεπτά. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε το παιχνίδι. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση και το πάθος των παιδιών. Μαθηματικά εξασφαλίσαμε τον στόχο της παραμονής αλλά είναι κάτι το οποίο δεν αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου. Οφείλουμε όμως να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε κατάματα την πραγματικότητα. Να έχουμε επίγνωση δυνατοτήτων. Υπό αυτό το πρίσμα και ζώντας την καθημερινή προσπάθεια, είμαι περήφανος και παρότι αυτός ο στόχος είναι ο ελάχιστος, μπορούν να είναι περήφανοι και οι φίλοι της ομάδας. Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ, όσες δυσκολίες κι αν είχαμε, δώσαμε το 100% και σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί παρότι όλα είχαν κριθεί, τα παιδιά συνέχισαν να δίνουν το 100%. Ο Μποχωρίδης αγωνίστηκε με ένεση και στο πρόσωπό του ευχαριστούμε όλα τα παιδιά τα οποία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πρόταξαν το καλό της ομάδας. Είμαι περήφανος γιατί ξέρω πόσο πολύ στεναχωρήθηκαν στη διάρκεια του αγώνα».

Σε ερώτηση για τη διαφορά σε επίπεδο απόδοσης σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, είπε: «Καταρχήν η διαφορά μπήκε στο μυαλό μας στη διάρκεια του αγώνα. Θέλαμε να είμαστε συνεπείς και συμπαγείς στη διάρκεια του αγώνα. Όλοι κατάλαβαν την κρισιμότητα του αγώνα. Αν χάναμε θα ήμασταν σε δεινή θέση, λίγοι το είχαν καταλάβει, αλλά οι παίκτες το ήξεραν».

Σχετικά με την πίεση που υπήρχε πριν το παιχνίδι, σημείωσε: «Εμείς λίγα πράγματα μπορούμε να κάνουμε. Οι παίκτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Κάθε φορά που είχαμε πίεση στη διάρκεια της χρονιάς, είχαμε σωστή αντίδραση. Μπορεί να μην είμαστε η πιο ταλαντούχα ομάδα του Πρωταθλήματος, αλλά στην πίεση είχαμε σωστή αντίδραση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα