Φραγκιάς: «Μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς»

Κάτια Πετροπούλου
Φραγκιάς: «Μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς»

bet365

Ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Περιστερίου (77-75) και το πως ταίριαξε με τους «κυανέρυθρους».

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε να βοηθήσει. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά, που ήταν και η τελευταία που θέλαμε για να κλείσουμε το κομμάτι της σωτηρίας, αλλά νομίζω πλέον μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς, να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ και να απολαύσουμε τις τελευταίες 4 αγωνιστικές χωρίς άγχος.

Κάποιος προπονητής ταιριάζει με κάποιες ομάδες. Μπορεί ο ίδιος προπονητής να πάει σε μια ομάδα και να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα. Με το... φρενοκομείο που επικρατεί στον Πανιώνιο τη φετινή χρονιά με τις αλλαγές, κάτι έχω και εγώ. Ταίριαξα και εγώ μαζί τους και αυτό μας έκανε ευτυχισμένους.

Αν σου τύχει ένας τραυματισμός, τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα παιδιά είναι έμπειρα, το ευχαριστήθηκαν το διάστημα που είμαστε μαζί και έβγαλαν ψυχή στο γήπεδο. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Κώστα Μασούρα, τον γυμναστή μας. Έχει γενέθλια, δεν το λέει, κλείνει τα 50, αλλά λέει ότι κλείνει τα 45. Επειδή τον αγαπάμε εμείς θα πούμε ότι κλείνει τα 45».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα