Παπαθεοδώρου: «Έφαγα τα σκ..ά μου για να παίξω Α1, αυτοί με ποιο κριτήριο παίζουν»;

Παπαθεοδώρου: «Έφαγα τα σκ..ά μου για να παίξω Α1, αυτοί με ποιο κριτήριο παίζουν»;

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Έφαγα τα σκ..ά μου για να παίξω Α1, αυτοί με ποιο κριτήριο παίζουν»;

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξέσπασε κατά της διαιτησίας στον αγώνα με το Λαύριο, μιλώντας για τα διαφορετικά κριτήρια που αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ και κάνοντας λόγο για σύνθετο πρόβλημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν φανερά εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των «γκρι» στον αγώνα με το Λαύριο (σ.σ. στην Πυλαία σφύριξαν οι Σχινάς, Θεονάς και Kαλογερόπουλος), τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σε κάθε παιχνίδι συμβαίνει, εμείς εκνευριζόμαστε. Το θέμα είναι δικό μας, δεν είναι όμως θέμα προπονητή και διοίκησης, ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Σήμερα ήταν η μέρα του φιλάθλου, ήρθε αρκετός κόσμος στο γήπεδο, πολλές οικογένειες, παίχτηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά κάποιοι άλλοι έγιναν πρωταγωνιστές. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 100 διαιτητές δεν ξέρω πως είναι αξιολογημένοι και δεν μιλάω για τους σημερινούς. Εγώ έφαγα τα... σκατά μου για παίξω Α1. Αυτοί με ποιο κριτήριο παίζουν στην κατηγορία;

Με άλλο τρόπο σφυρίζει ο ένας και με άλλον ο άλλος. Το ένα είναι αντιαθλητικό και το άλλο δεν είναι. Είναι όμως ένα σύνθετο πρόβλημα και δεν μπορούμε να το λύσουμε. Σήμερα δυστυχώς πέσαμε στην ίδια παγίδα. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε όμως όταν το βλέπεις δεν μπορείς να αντιδράσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα σουτάραμε την πρώτη βολή στο τέλος του ημιχρόνου σε ματς με κατς. Πως να τα ξεπεράσει ο παίκτης όλα αυτά; Σβήνει ξαφνικά η ομάδα. Αφήστε μας να χαρούμε γι' αυτό που παρουσιάζουμε μέσα σε 1000 προβλήματα. Έλεος».

Από 'κει και πέρα, ανέφερε: «Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ για μεγάλο διάστημα, με καλές αποφάσεις, καλή εκτέλεση και κερδίσαμε. Θέλω να συγχαρώ το Λαύριο για ένα κομμάτι που αξίζει την προβολή του, έχει επενδύσει πολλά σε νεαρούς παίκτες, τους έχει δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι από τις ελάχιστες ομάδες που παρότι κινδύνευσαν δεν άλλαξαν το πλάνο τους. Έτσι νέα παιδιά δείχνουν το ταλέντο τους και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και ο κ. Σερέλης και η διοίκηση του Λαυρίου.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά σε έναν ρυθμό. Βάλαμε σχεδόν 100 πόντους με 25 ασίστ, με 45% στα τρίποντα. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά και αντιδράει η άλλη ομάδα, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα».

Όσον αφορά τη μικρή χρησιμοποίηση του Γκος και του Χάτσερ στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Κόνιαρης με δημιουργία και σκορ. Ο Ζάρας από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ήταν πολύ καλός στις αποφάσεις του στην επίθεση. Η πληρότητα που έχουμε στα γκαρντ μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις. Δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Έχουμε ένα πρόβλημα στο "3" και παίζει πολύ ώρα ο Τέπιτς. Σε σχέση με τα σχήματα του αντιπάλου που έπαιζε με ψηλά γκαρντ, εμείς επιλέξαμε αυτούς τους παίκτες παρότι Γκος και Χάτσερ ήταν σε καλή μέρα».

Για την πιθανότητα προσθήκης, ανέφερε: «Θα πρέπει να αλλάξουν κάποια δεδομένα, αν αλλάξουν είμαστε έτοιμοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα