Σκουλίδας: «Διαφορετική ομάδα η Κύμη»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Διαφορετική ομάδα η Κύμη»

bet365

Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε για την αναμέτρηση με την Κύμη (30/03, 15:45), για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο κόσμος μας βοηθάει να ξεπερνάμε τα όρια μας

Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή τη φορά η ομάδα μας υποδέχεται την Κύμη στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δίνουμε στο γήπεδο μας, μετά την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, όπου επιστρέψαμε στις νίκες.

Πρόκειται για μια ομάδα που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή, διότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Χαλκίδα, όπου φύγαμε νικητές. Σε τέτοιο σημείο είναι εμφανής η βελτίωση της, που να μπορούμε να πούμε ότι είναι πλέον μια διαφορετική ομάδα!

Από την πλευρά μας προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη, διότι είχαμε ένα σερί ηττών και χρειαζόμασταν μια νίκη για να νιώσουμε καλύτερα! Αυτή ήρθε με το Ρέθυμνο και πλέον προχωράμε παρακάτω...

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την Κύμη και να παίξουμε με πολύ ενέργεια. Σ' αυτό το στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο κόσμος. Ξέρει καλά πόσο σημαντικός είναι σε κάθε ματς και πόση ενέργεια μας δίνει για να ξεπερνάμε τα όρια μας!

Μέσα από την καλή μας άμυνα που είναι ένα από τα «όπλα» μας, ελέγχοντας τον ρυθμό και τα ριμπάουντ πιστεύω πως θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην δέκατη νίκη στο πρωτάθλημα που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στα play offs...

Διονύσης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα