Σλαφτσάκης: «Να δείξουμε αντίδραση, η ΑΕΚ έχει αγωνιστική ταυτότητα»

Gazzetta team
Σλαφτσάκης: «Να δείξουμε αντίδραση, η ΑΕΚ έχει αγωνιστική ταυτότητα»

bet365

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (30/03, 17:00), για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ενωμένοι και ψύχραιμοι

Καλησπέρα σε όλους. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος κι εμείς προερχόμαστε από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα μας πρέπει να δείξει αντίδραση και να μείνει ενωμένη και ψύχραιμη. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, με πολύ μεγάλο βάθος.

Δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει το γεγονός ότι το μεταξύ μας παιχνίδι διεξάγεται ανάμεσα στις δυο αναμετρήσεις με τη Μπάμπεργκ, για το Basketball Champions League και να πιστέψουμε ότι η προσοχή της ΑΕΚ θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Θα το πω για μια ακόμη φορά πως δικός μας στόχος, πρέπει να είναι να επανέλθουμε στα επίπεδα απόδοσης, που είχαμε πριν από την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος. Θα πρέπει στον αγώνα αυτό να προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερη ψυχολογία στην επίθεσή μας.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει αγωνιστική ταυτότητα και είναι πολύ σκληρή στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί στον τομέα της τακτικής για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί σε αυτή την αναμέτρηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα