Παπαγεωργίου: «Ο Άρης ανέδειξε το μπάσκετ στην Ελλάδα»

Παπαγεωργίου: «Ο Άρης ανέδειξε το μπάσκετ στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Ο Άρης ανέδειξε το μπάσκετ στην Ελλάδα»

bet365

Με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, ο Χάρης Παπαγεωργίου είπε τα δικά του «χρόνια πολλά» στην ομάδα «που ανέδειξε το μπάσκετ στην Ελλάδα»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Άρη με σχετική δήλωση υπογράμμισε ότι «ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ κλείνει 105 χρόνια ζωής. Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες, η ομάδα που ανέδειξε το μπάσκετ στην Ελλάδα, στις 25 του Μάρτη, μια ημέρα «ορόσημο» για τον Ελληνισμό, γιορτάζει τα γενέθλιά της. Ήταν το 1914, όταν μια ομάδα νέων, μια παρέα οραματιστών της εποχής, στην περιοχή του Βότση, αποφάσισε να βάλει τη δική της σφραγίδα στον ελληνικό αθλητισμό, με τη δημιουργία του συλλόγου Άρης Θεσσαλονίκης.

Μέσα στο πέρασμα των δεκαετιών, μέσα από επιτυχίες, γεμάτες όμορφα συναισθήματα, αλλά και μέσα από δυσκολίες, ο σύλλογος δυνάμωσε, δημιουργώντας τις επόμενες γενιές φιλάθλων. Δημιουργώντας τις νέες γενιές Αρειανών. Η Κ.Α.Ε. Άρης και ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ, ευχόμαστε χρόνια πολλά στον Άρη μας, και στην «κιτρινόμαυρη οικογένεια». Με προσπάθεια, προσήλωση και επιμονή ο Άρης θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, καταγράφοντας νέες επιτυχίες στην ιστορία του».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα