Χάτσερ: «Ακόμα και με ένα πόντο, η νίκη θα ήταν αρκετή»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Ακόμα και με ένα πόντο, η νίκη θα ήταν αρκετή»

bet365

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για τη νίκη επί του Άρη και εξέφρασε την χαρά του που ήταν νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι με αντιπαλότητα. Ξέρουμε πως το παιχνίδι αυτό σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Ακόμη κι όταν οι δύο ομάδες δεν είναι κοντά στη βαθμολογία, σε τέτοια παιχνίδια όλοι θέλουν κερδίσουν και παίζουν όσο πιο σκληρά μπορούν. Ξέραμε πως θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι, λόγω και της επιθετικής άμυνας που παίζουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να νικήσει ευκολότερα, υποστήριξε: «Νομίζω πως ναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά στοιχεία, η έδρα του αντιπάλου, το άγχος, κάποια λάθη που σου στερούν την ευκαιρία να σκοράρεις. Εμείς, όμως, κρατάμε τη νίκη, καθώς ακόμη και με έναν πόντο θα ήταν αρκετή».

Για τη διαφορά των 12 πόντων, που στο τέλος μειώθηκε στον πόντο, ανέφερε: «Είναι βέβαιο πως πολλοί από εμάς ήταν κουρασμένοι και δεν μπορούσαν να παίξουν στον ίδιο ρυθμό ως το τέλος. Ήταν σημαντικό για τον Άρη το ότι δεν παράτησε το παιχνίδι κι ευστόχησαν σε μερικά δύσκολα σουτ, που έβαλαν στο παιχνίδι και τον κόσμο τους. Προφανώς, οι οπαδοί παίζουν σημαντικό ρόλο σ΄ένα παιχνίδι. Ξέραμε, όμως, όπως είπα και πριν, πως μια νίκη ακόμη και με ένα πόντο διαφορά θα ήταν αρκετή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα