Ξαφνικό πρόβλημα με Μπελ στον Άρη

Gazzetta team
Ξαφνικό πρόβλημα με Μπελ στον Άρη

bet365

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γκάρι Μπελ στο αυριανό ντέρμπι (23/3, 18:00) με τον ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall καθώς ο Αμερικανός του Άρη αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης, ο Γκάρι Μπελ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, θα δοκιμάσει στη διάρκεια της προθέρμανσης και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα βρεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Ο 36χρονος προπονητής αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης. «Άπαντες γνωρίζουν τη σπουδαιότητα και την ιδιαιτερότητα του επερχόμενου αγώνα μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αφενός, στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα μας χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Αφετέρου, είναι μια αναμέτρηση με ιστορία και παρελθόν, που όλος ο μπασκετικός κόσμος της Ελλάδας και όχι μόνο, ανυπομονεί να δει.

Όπως πάντα σε τέτοια παιχνίδια, το πάθος και η ενέργεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση. Στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και συνεπείς για 40 αγωνιστικά λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα