Σλαφτσάκης: «Να αντιδράσουμε και να μιλήσουμε στο γήπεδο»

Gazzetta team
Σλαφτσάκης: «Να αντιδράσουμε και να μιλήσουμε στο γήπεδο»

bet365

Μετά τις διαδοχικές ήττες, ο Άρης θέλει να αντιδράσει και σύμφωνα με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη αυτό πρέπει να γίνει στο ντέρμπι (23/3, 18:00) με τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος φόργουορντ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και για την ανάγκη αντίδρασης της ομάδας του. «Προερχόμαστε από δυο πολύ κακές εμφανίσεις με τον Κολοσσό και το Περιστέρι, που συνοδεύτηκαν από ήττες. Πρέπει να αντιδράσουμε, προκειμένου να αναπτερωθεί η ψυχολογία μας και το ηθικό μας και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση και να κερδίσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας.

Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες της έχουν αγωνιστεί σε αρκετούς τέτοιους αγώνες. Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να δώσουμε το 150%, να δώσουμε τη ψυχή μας και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας.

Πρέπει να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο, διότι δυο βδομάδες δεν το κάνουμε και οι εμφανίσεις μας είναι μέτριες. Γι’ αυτό κι έχουν έρθει δυο πολύ άσχημα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει το Σάββατο το γήπεδο. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη, γιατί μας δίνουν τεράστια ώθηση και ενέργεια», έγραψε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα