Η συγκλονιστική φωτογραφία με τους αείμνηστους Παύλο και Θανάση (pic)

Η συγκλονιστική φωτογραφία με τους αείμνηστους Παύλο και Θανάση (pic)

Gazzetta team
Η συγκλονιστική φωτογραφία με τους αείμνηστους Παύλο και Θανάση (pic)

bet365

Μια συγκλονιστική φωτογραφία με τους σπουδαίους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλου που έφυγαν από τη ζωή, δημιούργησε ο «greenking 1908».

Σε πένθος «βυθίστηκε» για άλλη μια φορά η οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και όλος ο ελληνικός αθλητισμός, αφού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Παύλο.

Μια συγκλονιστική εικόνα για τους 2 ανθρώπους που γιγάντωσαν το τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού» δημιούργησε ο «greenking 1908».

Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε τη φωτογραφία με τα 2 αδέρφια που λάτρεψαν και λατρεύτηκαν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

«Πλέον θα παρακολουθούν και θα προσέχουν τον Παναθηναϊκό μας από εκεί ψηλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα χάσουν παιχνίδι. Θα είναι πάντα εκεί. Στο ΟΑΚΑ. Να βλέπουν την ομαδάρα που έχτισαν. Τις νίκες και τα τρόπαια που θα παίρνουμε για αυτούς. Να βλέπουν τον Παναθηναϊκό τους. Την αγάπη τους. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δύο φύλακες αγγέλους», ανέφερε στη δημοσίευση, την οποία συνόδευσε με τη φωτογραφία.

Πλέον θα παρακολουθούν και θα προσέχουν τον Παναθηναϊκό μας από εκεί ψηλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα χάσουν παιχνίδι. Θα είναι πάντα εκεί. Στο ΟΑΚΑ. Να βλέπουν την ομαδάρα που έχτισαν. Τις νίκες και τα τρόπαια που θα παίρνουμε για αυτούς. Να βλέπουν τον Παναθηναϊκό τους. Την αγάπη τους. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δύο φύλακες αγγέλους. _ #pao #paobc #panathinaikosbc #panathinaikos #green #sport #basketball #artwork #wallpaper #design

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ο Πράσινος Βασιλιάς (@greenking1908) στις

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα