Σλαφτσάκης: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Σλαφτσάκης: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

bet365

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης αναφέρθηκε στο επίπεδο δυσκολίας του αγώνα με το Περιστέρι αλλά και στη νέα αρχή που πρέπει να κάνει ο Άρης.

Ο 24χρονος φόργουορντ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ και για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα. «Προερχόμαστε από μια κακή εντός έδρας ήττα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και το κυριότερο να μείνουμε ενωμένοι, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Δεν πρέπει να μας πανικοβάλει αυτό το πολύ άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε με τον Κολοσσό.

Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σκληρά, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια της εβδομάδας. Είδαμε τα λάθη μας, τα οποία μας επεσήμαναν οι προπονητές μας και δουλέψαμε πάνω σ' αυτά, αλλά και στις αδυναμίες που έχουμε παρουσιάσει. Ευελπιστώ να είμαστε όλοι υγιείς και ετοιμοπόλεμοι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα που έχει αγωνιστική ταυτότητα. Από κει και πέρα θα πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στο δυνατό στοιχείο που έχουμε ως ομάδα και αποτελεί βάση για μας, την άμυνα. Κι επίσης να μείνουμε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Είναι επιτακτική η ανάγκη να πετύχουμε νίκες μακριά από την έδρα μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φύγουμε νικητές από το Περιστέρι.

Με το παιχνίδι αυτό ανοίγει ένας κύκλος τεσσάρων δύσκολων αγώνων τον επόμενο μήνα, γι' αυτό θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα