Σλαφτσάκης: «Οδηγός μας για τον Ολυμπιακό ο... Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Σλαφτσάκης: «Οδηγός μας για τον Ολυμπιακό ο... Παναθηναϊκός»
Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (04/03, 18:30).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Οδηγός μας η εμφάνιση του 3ου δεκαλέπτου με τον Παναθηναϊκό

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας βρίσκει, μετά από μια μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό από μόνο του το γεγονός, θεωρώ ότι το κάνει πιο δύσκολο. Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας, ήμασταν σε καλή φόρμα πριν τη διακοπή, είχαμε βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό και δεν μας βοήθησε καθόλου η έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για διάστημα ενός μήνα.

Από κει και πέρα, 'οδηγός' μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι η εμφάνιση του τρίτου δεκαλέπτου απέναντι στον Παναθηναϊκό και πάλι στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο, παρόλα αυτά έχει τεράστια ποιότητα και περιμένουμε την αντίδρασή του.

Θέλουμε να φανούμε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, προκειμένου να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Και το σημαντικότερο να μπορέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιστρέψουμε στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμασταν πριν τη διακοπή και ακόμη καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα