Λυκογιάννης: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στο σκαμπανεβάσματα του Χολαργού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Χολαργού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην PAOK Sports Arena:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και καλή συνέχεια. Νομίζω ότι είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, κάτι που ως ένα σημείο ήταν λογικό. Στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά ήμασταν καλοί. Είχαμε ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο βρήκαμε ένα σχήμα που μας ταίριαξε και εκμεταλλευτήκαμε τη χαλάρωση των παικτών του ΠΑΟΚ.

Πλησιάσαμε ως τους έξι αλλά δεν μπορέσαμε κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και εμείς συνεχίζουμε. Σήμερα είχαμε κάποια ατού μας σε πολύ κακή μέρα. Πολλοί παίκτες μας ήταν σε κάτω του μετρίου. Βασικοί παίκτες μας ήταν σε πολύ κακή αμυντική μέρα. Αυτό που κάναμε στα τελευταία οχτώ λεπτά είναι το στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής του Καλαιτζάκη: «Ο Καλαιτζακης έμεινε μέσα τόσο πολύ χρόνο γιατί το κέρδισε αυτό. Νομίζω είχε και τη διάθεση και όλα γι αυτό και έμεινε μέσα τόσο πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα