Χάμιλτον: «Μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις, να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

Gazzetta team
Χάμιλτον: «Μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις, να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

bet365

Ο Μπλέικ Χάμιλτον έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου και μίλησε τόσο για τον ίδιο και τα όσα μπορεί να προσφέρει, όπως επίσης και για τη συνέχεια της σεζόν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Γνωρίζω ότι ο Πανιώνιος έχει μακρά και πλούσια ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και στην πρώτη λίγκα. Δέχτηκα την πρόταση της ομάδας, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν και μου εξήγησε ο προπονητής μας και θέλω να προσαρμοσθώ όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί η ομάδα έχει δύσκολα παιχνίδια να παίξει» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός και συνέχισε μιλώντας για το τι μπορεί να προσφέρει στο παρκέ: «Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μου είναι το σουτ, η έφεση στο αμυντικό ριμπάουντ, κυρίως και η άμυνα. Παίζω πάντα με ενέργεια».

Όσο για τη μετακόμιση της ομάδας στο νέο γήπεδο; «Ξέρω ότι αλλάζουμε έδρα, αλλά προσωπικά και λόγω της συγκυρίας της μεταγραφής μου, δεν πρόλαβα να γνωρίσω την ιστορική έδρα της ομάδας. Σημασία έχει να προσαρμοσθεί όλη η ομάδα στο νέο γήπεδο, να παίξει με δυνατό ρυθμό και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι στα παιχνίδια που είναι «must win», μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα