Ολυμπιακός: Το ηχητικό μήνυμα να γίνει υπερηχητικό στο παρκέ

Ολυμπιακός: Το ηχητικό μήνυμα να γίνει υπερηχητικό στο παρκέ

Κωνσταντίνος Μελάγιες Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ολυμπιακός: Το ηχητικό μήνυμα να γίνει υπερηχητικό στο παρκέ
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γράφει τις σκέψεις του για όσα σχετίζονται με την υποκλοπή στο ηχητικό μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω κάποιες σκέψεις για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες (για πολλούς) και τις τελευταίες μέρες (για λίγους).

Το παρακάτω σχόλιο δε θα έχει τη μορφή κειμένου. Προτιμώ να ακολουθήσει ένα brainstorming. Όσα θέλετε κρατάτε και όσα θέλετε πετάτε.

Εκ των προτέρων λοιπόν ζητάω συγχώρεση για την απουσία... ροής που ακολουθεί.

Πάμε...

Ο Πρίντεζης έπαιξε τελικό πρωταθλήματος έχοντας χάσει τον πατέρα του λίγες ώρες πριν το παιχνίδι και με ελάχιστο ύπνο για πολλά βράδια στην προσπαθειά του να τον φροντίσει τις νύχτες.

Σε μία ιστορία υπάρχουν ΠΑΝΤΑ δύο όψεις. Ο Πρίντεζης θέλησε να μοιραστεί τη δική του με την δεύτερη οικογένειά του σε ένα γκρουπ στο whatsapp. Ελάχιστοι γνωρίζουν και ίσως δε θα μάθουν ποτέ, την άλλη άποψη διότι πολύ απλά έτσι λειτουργούν οι Αγγελόπουλοι.

Είναι άκρως ξενερωτικό (στα δικά μου μάτια), αθλητής να μην παίζει σε αγώνα της ομάδας του λόγω οφειλών. Θεωρώ πως υπάρχουν άλλοι τρόποι πίεσης κι όχι απουσία από επίσημο παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο ζημιώνεις την ομάδα, τους συμπαίκτες σου και τους προπονητές σου, όχι τους διοικούντες με τους οποίους έχεις ενοχληθεί.

Το ηχητικό δεν έχει βγει κατόπιν ρουφιανιάς, αλλά κατόπιν ανοησίας και «ωχαδερφισμού». Αυτός που το «έσπασε» δεν το έκανε για να βλάψει την ομάδα, τον Πρίντεζη, τους Αγγελόπουλους. Το έκανε για να το παίξει έξυπνος σε κάποιον φίλο του.

Το ηχητικό κυκλοφορεί από τις 14/01. Δε βγήκε τυχαία χθες.

Είναι κρίμα να την πέφτουν όλοι στο εύκολο θύμα (Τολιόπουλο) επειδή έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Στην ομάδα ΔΕΝ ασχολούνται με κανένα κυνήγι «ρουφιάνου», παρά ΜΟΝΟ με τον ημιτελικό Κυπέλλου. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν την ιστορία εδώ και 20 μέρες και έχουν κάνει καιρό τώρα τα κουμάντα τους για αυτόν που «έσπασε» το ηχητικό.

Μπορεί οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι να λέμε ότι θέλουμε για τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου που ορίστηκαν να σφυρίξουν. Να μας αρέσουν ή να μη μας αρέσουν. Παίκτες και προπονητές ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μην επηρεαστούν και να κοιτάξουν το παιχνίδι τους. Το χειρότερο που μπορούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν από τώρα άλλοθι στο μυαλό τους.

Για να έπαιξε ο Πρίντεζης με τη Χίμκι, σημαίνει πως διευθετήθηκαν και συμφωνήθηκαν κάποια πράγματα μεταξύ του ιδίου και της διοίκησης.

Είναι απογοητευτικό να συνδυάζουν οπαδοί του Ολυμπιακού την αγωνιστική κάμψη του Πρίντεζη με τις οφειλές προς αυτόν. Δεν υπάρχει παίκτης στον κόσμο σε οποιοδήποτε άθλημα σε οποιαδήποτε κατηγορία που να σκέφτεται την ώρα του αγώνα, «α, μου χρωστάνε λεφτά, ας χάσω τη βολή να μάθουν» ή «α, θα τον αφήσω να βάλει καλάθι τον Σίνγκλετον για να μάθουν να μου χρωστάνε λεφτά». Κανείς αθλητής δε σκέφτεται τα χρήματα όταν φοράει σορτσάκι. Τους κόπους και τις ώρες προπονήσης του, σκέφτεται μόνο.

Τα χρήματα που ξοδεύουν οι Αγγελόπουλοι για τον Ολυμπιακό είναι ελάχιστα σε όσα διακυβεύονται στις δικαστικές αίθουσες. Με σιγουριά σας λέω πως και «σάλιο» υπάρχει και για χρόνια θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό.

Οι Αγγελόπουλοι δε μίλησαν ποτέ για φετινούς στόχους που έφταναν μέχρι το Final 4. Βρείτε μου δήλωσή τους όπως π.χ. υπάρχει περασμένων ετών. Αντιθέτως παίκτες και προπονητές στη φετινή media day έλεγαν πως «το Final 4 είναι στόχος μας».

Φυσικά και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Πρίντεζη να πληρώνεται όσα έχει συμφωνήσει. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Όπως και είναι δικαίωμά του να πει, «φτάνει, δε μπορώ άλλο με τις καθυστερήσεις». Απλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το επικοινωνήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γεννήθηκε το 1977 και από μικρή ηλικία ερωτεύτηκε το μπάσκετ το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ως προπονητής (για λίγο) και πλέον ως δημοσιογράφος. Ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2002 και είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του όπως ήταν ακριβώς και την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με αυτή.

Πέραν του μπάσκετ του αρέσει να βλέπει (και να παίζει) τένις, μπιλιάρδο και ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άρνηση για το ΝΒΑ που είχε πιο παλιά, αλλά σαν την Euroleague... δεν έχει.