ΕΚΟ All Star Game: Ο Μπλατ αποθέωσε τον Φιλ Γκος!

Gazzetta team
ΕΚΟ All Star Game: Ο Μπλατ αποθέωσε τον Φιλ Γκος!

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κατέθεσε τον θαυμασμό του για τον Φιλ Γκος για τη γενικότερη συμπεριφορά του αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε τον λόγο αμέσως μετά τις δηλώσεις του έμπειρου γκαρντ του ΠΑΟΚ και είπε… «έχετε δει πολλούς ξένους στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, σε μια χώρα με τρομερή μπασκετική παράδοση αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι ο Φιλ είναι παίκτης υψηλότερου επιπέδου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πώς παίζει, αλλά πώς αντιμετωπίζει το παιχνίδι και κυρίως τη συμπεριφορά του. Ήρθε από μια ξένη χώρα, αλλά ο τρόπος που κινείται, ο τρόπος που συμπεριφέρεται είναι τρομερός και αυτό θα θέλαμε απ’ όλους τους ξένους. Ο τρόπος που κάνει τη δουλειά του είναι απίστευτος».

Μάλιστα, ρωτήθηκε αν το εγκώμιο είναι η… αρχή ενδιαφέροντος και απάντησε… «απ’ όσο ξέρω έχει άλλα πράγματα στο πρόγραμμα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ΕΚΟ All Star Game. «Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για μας και μια όμορφη μέρα, για τον κόσμο και για τη Θεσσαλονίκη η οποία είναι μια θαυμάσια πόλη με έντονη μπασκετική παράδοση. Υπάρχουν παιχνίδια και μέρες όπου λες ότι κερδίζουν οι προπονητές και άλλα που λες ότι κερδίζουν οι παίκτες. Σήμερα, σίγουρα δεν ήταν μία από αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να ρίξετε το φταίξιμο στους προπονητές».

Ρωτήθηκε για το αν ζήτησε από παίκτες του στον Ολυμπιακό να… έχουν μειωμένη απόδοση. «Προσπάθησα να τους το πω πριν το παιχνίδι, να μην μας σκοτώσουν αλλά δεν μας άκουσαν. Οι παίκτες διασκεδάζουν το παιχνίδι αλλά στο τέλος προσπαθούν να κερδίσουν. Τα All Star Game είναι τα παιχνίδια με τη μικρότερη δυνατή παρέμβαση του προπονητή. Μου άρεσε το περιβάλλον, την ατμόσφαιρα, αλλά βασανίζομαι όταν πρέπει να κοουτσάρω την ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα