Σκουλίδας: «Να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια από τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια από τον Ολυμπιακό»
Ο Χολαργός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20/1, 17:00) για τη 14η αγωνιστική της Basket League και ο Διονύσης Σκουλίδας υπενθύμισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη κόντρα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γειά σας φίλοι μου

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του δεύτερου γύρου στην Basket League. Απέναντι μας έχουμε τον Ολυμπιακό, έναν ισχυρό αντίπαλο τον οποίο φιλοξενούμε στο γήπεδο μας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, διότι πρόκειται για μια ομάδα επιπέδου Euroleague!

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, διότι απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη! Θα πρέπει να έχουμε καλές επιστροφές στην άμυνα, γιατί ο Ολυμπιακός τρέχει πολύ στον αιφνιδιασμό και το ανοικτό γήπεδο. Μόλις καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι του, θα πρέπει να παίξουμε δυναμική επιθετική άμυνα, προκειμένου να καλύψουμε τις όποιες αδυναμίες μας.

Στην επίθεση θα πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή, διότι θα δεχθούμε μεγάλη πίεση, αφού είναι στην φιλοσοφία της άμυνας του αντιπάλου η πίεση στην μπάλα! Πρέπει να μεταφέρουμε την μπάλα από την μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη, ώστε να βρούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Συνολικά, πρέπει να απαντήσουμε στην ενέργεια του αντιπάλου βγάζοντας περισσότερη ενέργεια!

Θα ήθελα με αφορμή την δυνατότητα που μου δίνεται για να μιλήσω για το παιχνίδι να τονίσω και ένα ακόμη γεγονός. Την Κυριακή είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς στο γήπεδο θα βρεθούν και αθλητές της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο. Είναι μια ακόμη σημαντική ενέργεια της διοίκησης του Χολαργού που δείχνει πολλά πράγματα.

Τέλος, θέλω να μην ξεχνά ο κόσμος ένα πράγμα. Είναι σημαντική η παρουσία του για μας. Δίνει μεγάλη ενέργεια σε όλους και την ώθηση για να κυνηγήσουμε τη νίκη σε κάθε ματς. Θέλουμε να είναι όλοι εκεί, για να μας βοηθήσουν με την φωνή τους, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι κόντρα σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο…»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα