Φλεβαράκης: «Η ΑΕΚ δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Φλεβαράκης: «Η ΑΕΚ δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Η ΑΕΚ δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την ήττα του Κολοσσού από την ΑΕΚ και για τα στοιχεία που έκαναν την διαφορά.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που είδα πολλούς ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα στο παρελθόν. Βέβαια, σε σχέση με τότε, η ΑΕΚ είναι σε διαφορετικό επίπεδο τώρα και της αξίζουν μόνο συγχαρητήρια. Αυτά τα ματς, που παίζουν οι 6 πρώτες με τους υπόλοιπους, εξαρτώνται από την εικόνα των μεγαλύτερων ομάδων. Το τι μπορείς να διεκδικήσεις εξαρτάται από το σε τι μέρα θα τους βρεις, πόσο κουρασμένοι θα είναι. Αν βρίσκονται σε κρίση. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ ερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και θα έψαχνε μια νίκη αντίδρασης. Εμείς θέλαμε να το παλέψουμε μέχρι τέλους, αλλά δεν μας άφησε η ΑΕΚ να το διεκδικήσουμε. Είχαμε διάθεση, πήραμε περισσότερα ριμπάουντ. Είχαμε τον ίδιο αριθμό ασίστ με την ΑΕΚ, αλλά με το ποσοστό που είχαν οι αντίπαλοί μας στο τρίποντο, ειδικά στο πρώτο μέρος, ήταν δύσκολο να μείνουμε στο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά αβίαστα, σε καταστάσεις “δύο εναντίον ενός” και “τρεις εναντίον ενός”. Είχαμε και έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, τώρα αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα».

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Για το γεγονός πως ο Κολοσσός πήρε περισσότερα ριμπάουντ, αλλά έχασε με 15 πόντους διαφορά, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε πολλά λάθη και η ΑΕΚ είχε πολύ καλό ποσοστό στα τρίποντα. Θεωρώ πως θα μας είναι χρήσιμο το ότι βγάλαμε ενέργεια και είχαμε διάθεση. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Είχαμε έναν playmaker λιγότερο και κρατάμε μόνο τα θετικά για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα